Hellermann prezintă: HelaDuct, Direcționare ușoară a cablurilor în panouri de comandă

 Cu seria HelaDuct, HellermannTyton oferă o soluție de sistem de înaltă calitate pentru panouri de comandă și complementar oferă o gamă largă de accesorii pentru diverse aplicații și cabluri.

 

Canalele de cablu de înaltă calitate HelaDuct de la HellermannTyton permit o rutare optimă a cablurilor și astfel asigură ordinea și siguranța în dulapurile de comandă. Datorită unor nituri de expandare adecvate, canalele pot fi fixate ferm și sigur, astfel încât cablurile individuale să poată fi apoi așezate, făcând munca extrem de ușor de realizat.

Canalele de cabluri nu numai că ghidează cablurile în mod fiabil de la A la B, dar permit și adăugarea sau ramificarea altor cabluri în orice număr de puncte prin simpla rupere a pereților. Acest design optimizat permite, de asemenea, conectarea mai multor canale între ele, menținând marginile netede și fără frecare în orice moment, protejând cablurile și izolația acestora, precum și degetele instalatorilor.

Cu ajutorul unor nituri de expandare adecvate, canalele de cabluri pot fi fixate în siguranță în fiecare dulap de comandă, astfel încât cablurile individuale să poată fi apoi așezate. Deoarece canalele de cabluri HelaDuct au o soluție brevetată, pot fi adaptate și alte accesorii adecvate. Acestea includ, de exemplu, dispozitive de prindere și baze, care permit cablurilor să fie bine fixate în canale. Acest lucru înseamnă că dacă pozăm cablurile vertical, nu există riscul de cădere a cablurilor din canal.

Montarea finală a capacului este ușoară, dar dezasamblarea necesită un dispozitiv special, astfel încât capacul să reziste la vibrații puternice. Capacul protejează canalul de cablu și cablurile de influențele externe. În funcție de diametrul cablului, canalele de cabluri sunt disponibile în două versiuni: HTWD-PN pentru diametre mai mici și HTWD-PW pentru diametre mai mari.

Lățimea benzilor și a fantelor caracterizează aceste două variante. Pentru ca fiecare client să găsească canalul de cabluri potrivit pentru dulapul său de comandă, sunt disponibile diferite lățimi și lungimi ale canalelor. Mai multe informații la: officero@hellermanntyton.at.

Share