LEGRAND prezintă: LINKEO C

Îți prezentăm LINKEO C, noul nostru sistem de cablare structurat, dedicat mediului LAN al întreprinderilor mici și mari. Unic și inovator, LINKEO C este conceput pentru a oferi instalatorilor o soluție completă și confortabilă, cu instalare și întreținere rapide, oferind performanțe înalte și cu un termen de garanție de 25 de ani. Descoperă cum soluțiile LINKEO C accelerează procesele de instalare și îți permit să economisești timp, precum și să crești productivitatea.

DESIGN UNIC

Alege un conector cu un design unic fără precedent, care nu necesită unelte și este ușor de utilizat, fără efort și beneficiezi de semnătura Legrand.

MONTARE ȘI REMONTARE RAPIDE

Alege un conector cu un design unic fără precedent, care nu necesită unelte și este ușor de utilizat, fără efort și beneficiezi de semnătura Legrand.

PERFORMANȚĂ

Alege dintr-o gamă completă, de la cat. 5e la cat. 6A, de conectori disponibili în versiuni cu și fără protecție.

Un conector la superlativ

Noul sistem LINKEO C introduce pe piață un conector keystone care nu necesită unelte și permite conexiuni rapide în toate categoriile, de la 5e la 6A. Conectorul se montează ușor și rapid pe cablu, iar mecanismul său de blocare printr-o singură atingere garantează fiabilitate superioară pentru transmisia de date. Designul ecologic și minimalist al ambalajului reduce timpul de dezambalare și deșeurile: carton neutru 100%, fără plastic.

 

 

Montare și remontare rapide

Conectorul keystone LINKEO C este conceput ca fiecare pas al procesului de instalare și întreținere să fie rapid și simplu. Fiecare conector poate fi montat pe cablu în mai puțin de 1 minut și 10 secunde. Și poate fi demontat și remontat pe cablu fără unelte și fără deteriorări, în numai câteva secunde. Conectorii sunt mereu pregătiți pentru utilizare repetată.

„După ce am aflat care sunt prioritățile tale în acest domeniu, înțelegem că ai nevoie să optimizezi timpul de instalare.” Director de proiectare în cadrul Legrand, la unitatea Saint-Marcellin din Franța

De la categoria 5e la categoria 6A, performanță care răspunde necesităților oricărui client

De la tablouri de conexiuni la prize de capăt, cabluri și cordoane de conectare, LINKEO C oferă o gamă completă de echipamente pentru crearea de infrastructuri digitale de înaltă performanță. În centrul sistemului se află conectorul RJ 45, disponibil în toate categoriile, de la 5e la 6A, în versiuni cu sau fără protecție. Codul de culoare vă ajută să le identificați dintr-o privire.

Mai puține deșeuri, mai mult timp

Legrand s-a angajat să protejeze mediul înconjurător pe termen lung. Pentru a-și intensifica eforturile de a reduce amprenta de carbon, grupul utilizează ambalaje 100% din carton reciclat și elimină treptat ambalajele de plastic ale produselor sale. De aceea, toate produsele LINKEO C sunt livrate în ambalaje 100% din carton reciclat, fără folie de plastic și gata de utilizare. Aceast lucru înseamnă că nu pierzi timp cu dezambalarea echipamentului și că reduci deșeurile generate în unitatea ta.

Prepoziționarea tabloului pentru o vedere de ansamblu rapidă

Proiectanții LINKEO C au ținut cont de necesitățile tale și au creat un sistem care răspunde cerințelor tale de instalare la fața locului. Au optimizat etapele, simplu și eficient.
De exemplu, poți prepoziționa orice tablou de conexiuni LINKEO C pe montanți pentru a obține o imagine de ansamblu a instalației tale. Ai identificat o modalitate de a-ți simplifica instalația? Poți face acest lucru rapid și cu ușurință. Nu este nevoie să deșurubezi tablourile sau să deconectezi cabluri ori cordoane. Aceste detalii îți permit să economisești timp.

Poziționează provizoriu tabloul fără a-l fixa

Conceput pentru a-ți accelera munca, tabloul de conexiuni LINKEO C facilitează instalarea și întreținerea. Trebuie doar să îl inserezi pe montanții cabinetului, fără a-l înșuruba. Tabloul se menține în poziție.
Acum, poți realiza cu ușurință toate operațiunile. Înșurubează fiecare tablou în poziție după ce ai realizat corect toate conexiunile.

Gestionare simplă a cablurilor

Tabloul de conexiuni LINKEO C este livrat standard cu un sistem de gestionare a cablurilor situat în partea din spate, cu ajutorul căruia puteți organiza cu ușurință cablurile, obținând o instalație curată și ordonată. De exemplu, pe partea din spate a tabloului, mai multe ghidaje de cabluri mențin cablurile organizate și dirijate corect în interiorul cabinetului. O soluție practică, ce facilitează operațiunile de întreținere de rutină și limitează deconectările accidentale.

Asigurarea conectivității de la un capăt la altul

Adaptorul prizei de date pentru conectorul keystone unic: alb, 2 module, zonă de marcare pentru identificarea facilă a rețelei informatice. Îl poți instala pentru coloane și derivații cu conectare rapidă, game de multiprize desktop și under-desk, doze cu montaj în podea, îngropat și aparent.

 

Instalare pe termen lung

Legrand are încredere în calitatea soluțiilor sale și garantează timp de 25 de ani performanțele sistemelor noastre de cablare pe bază de cupru și fibre. Cu respectarea anumitor condiții, „GARANȚIA PERFORMANȚEI TIMP DE 25 DE ANI” asigură funcționarea corectă a SOLUȚIILOR LEGRAND DE CABLARE STRUCTURATĂ timp de douăzeci și cinci de ani.

 

Share