Soluții Honeywell IP video de înaltă calitate pentru sistemele conforme cu NDAA

Într-un mediu cu amenințări tot mai mari din partea actorilor rău intenționați, securitatea cibernetică a sistemelor video este critică. Multe dintre tendințele care conduc la securitatea cibernetică în sistemele video încep cu reglementările guvernamentale.

John S. McCain National Defense Authorization Act 2019 (NDAA), Secțiunea 889 influențează modul în care sistemele video sunt proiectate și fabricate nu doar pentru a fi utilizate în Statele Unite, ci și în alte țări. Secțiunea 889 NDAA interzice guvernului SUA să achiziționeze echipamente video și de telecomunicații de la anumite companii și filialele acestora. În regiunea Europei de Est, atât guvernele, cât și clienții sunt atenți la expunerea subliniată de NDAA.

Camerele IP Honeywell Seria 30, Seria 60 și Modum sunt concepute pentru a fi utilizate ca parte a sistemelor video care respectă NDAA 2019, Secțiunea 889. În plus, gamele noastre MAXPRO® și Pro-Watch® VMS/NVR, NVR-urile noastre din seria 30 și NVR-urile IP ADPRO iFT / iFT -E urmează procesul nostru extins de testare cibernetică și nu conțin componente de la niciuna dintre companiile evidențiate în NDAA 2019, Secțiunea 889. Împreună cu camerele Seria 30, Seria 60 și Modum , acestea pot fi utilizate pentru a furniza sisteme video compatibile cu NDAA 2019, Secțiunea 889. Aceste game sunt potrivite pentru o varietate de aplicații în IMM-uri, întreprinderi de nivel entry-level și infrastructură critică în care conformitatea este esențială, cum ar fi locații guvernamentale, utilități, locații comerciale premium, campusuri și retail.

Secțiunea 889 NDAA 2019 se concentrează pe echipamente de supraveghere video și echipamente de telecomunicații. Deși nu este un sistem video, software-ul și hardware-ul nostru de control al accesului Pro-Watch este complet testat cibernetic și nu conține componente de la niciuna dintre companiile evidențiate în NDAA 2019, Secțiunea 889. ProWatch, WINPAK și alte programe și hardware de control al accesului pot fi utilizate cu Pro-Watch VMS/NVR și camerele noastre din seria 30 și 60 în sisteme integrate compatibile cu NDAA 2019, Secțiunea 889.

 

Produsele Honeywell specifice care pot fi utilizate ca parte a sistemelor conforme cu Secțiunea 889 NDAA sunt:

– Camere IP Seria 30

– Camere IP Seria 60

– Camere termice Modum IP pentru detectarea temperaturii corpului

– NVR-uri din seria 30

– VMS și NVR MAXPRO® și Pro-Watch®

– NVR-uri IP ADPRO iFT / iFT -E

– Soluția de Securitate integrată și administrare Control Acces Pro-Watch®

– Control acces WINPAK®

 

Vă prezentăm în continuare câteva game de produse.

Camere IP seria 30

Camerele IP Honeywell Seria 30 pot fi utilizate ca parte a unei soluții video integrate care vă dă posibilitatea să creșteți siguranța și securitatea clădirii dumneavoastră. Cu distanță a LED Smart IR de 50 de metri, o rezoluție a camerei de până la 5 MP și criptare video securizată, seria 30 se potrivește atât întreprinderilor mici până la mijlocii (IMM-uri), cât și întreprinderilor entry-level care doresc să-și reducă costul de răspundere și costul lor total de proprietate.

Camere IP seria 60

Camerele din seria 60 sunt supuse unor teste stricte de calitate și conformitate cu reglementările în vigoare și sunt conforme cu testul și certificarea produselor de securitate. Camerele din seria 60 dispun de streaming criptat TLS1.2 (HTTPS), respectă standardul de securitate a datelor din industria cardurilor de plată (PCI-DSS) și includ un chipset de criptare NIST FIPS încorporat. Împreună, aceste elemente, ajută la îndeplinirea cerințelor din ce în ce mai stricte stabilite de departamentele IT pentru a proteja întreprinderile împotriva accesului neautorizat și a distribuirii neautorizate de date și videoclipuri.

NVR-uri din seria 30

NVRurile din seria 30 sunt NVR-uri accesibile cu caracteristici complete necesare cererilor generale, care oferă înregistrare la rezoluții video 4K HD (UHD). Un utilizator poate alege dintre NVRuri cu 4, 8 sau 16 canale, cu mai multe opțiuni de hard disk de până la 20 TB de stocare internă, pentru o soluție ideală și flexibilă. Opțiunile de stocare flexibile, performanța ridicată de înregistrare și transfer date pe rețea și performanța robustă de securitate cibernetică, fac aceste NVR-uri ideale pentru o gamă largă de aplicații de securitate în care conformitatea este esențială și datele sunt protejate.

Fiabilitatea, integritatea și încrederea sunt semnele distinctive ale sistemelor video IP Honeywell pentru a oferi clienților produse securizate cibernetic care îndeplinesc reglementări stricte și pot funcționa în conformitate cu NDAA. Portofoliul video IP al Honeywell include nu numai camere IP, înregistratoare video în rețea și soluții de stocare în rețea, ci și analize video inteligente și sisteme sofisticate de management video.

Honeywell Commercial Security

www.security.honeywell.com/ee/

https://www.security.honeywell.com/uk/ndaa

 

Share