Brady prezintă: Flexibilitate în etichetarea dispozitivelor electrice și electronice

Etichetele cu instrucțiuni esențiale și practice aplicate pe dispozitive electrice și electronice sunt importante pentru siguranță, conformitate și facilitarea utilizării. Brady Corporation oferă o gamă completă de etichete fiabile, care pot fi create cu flexibilitate maximă și imprimate cu tehnologii avansate.

Flexibilitate excelentă

Pe etichetele pentru dispozitive pot fi incluse mai multe informații grație imprimării extrem de precise, prin care mai multe caractere speciale, simboluri, semne, sigle și litere din orice alfabet își mențin lizibilitatea maximă cu fonturi mici. Aceasta permite flexibilitate sporită în privința conținutului etichetelor și ajută companiile să le ofere asistență mai bună clienților în ceea ce privește instrucțiunile de siguranță, informațiile de conformitate și identitatea mărcii prin adăugarea siglei unei companii. De asemenea, Brady oferă asistență specializată pentru grafică, pentru a ajuta la crearea unor etichete cu impact și claritate maximă.

Imprimate complet sau finalizate în unitatea dvs.

Etichetele pot fi oferite imprimate complet și gata de aplicare fie manual, fie cu un alimentator de etichete și utilaje existente de tip „pick & place” din linii de producție automatizate. De asemenea, etichetele pot fi imprimate parțial în prealabil și finalizate în unitățile de producție a dispozitivelor, folosind o imprimantă Brady pentru a completa coduri de lot, date de producție sau alte informații. În cadrul producției automatizate, acest lucru poate fi realizat cu sistemul de imprimare și aplicare BSP61 sau cu imprimanta industrială de etichete BradyPrinter i7100 și alimentatorul de etichete ALF14.

Fiabilitate maximă

Etichetele Brady sunt fiabile și pot rezista pe toată durata de viață a numeroase dispozitive electronice și electrice, chiar și când sunt expuse la condiții extreme, cum ar fi temperaturi ridicate sau scăzute, umiditate, abraziune, uleiuri și lubrifianți, condiții meteorologice ostile și substanțe chimice. Este disponibilă o gamă largă de materiale pentru etichete fiabile, recunoscute de UL, care rămân fixate pe orice suprafață. În funcție de aplicație, Brady poate determina materialul de etichete care va oferi fiabilitatea dorită pentru orice dispozitiv.

 BRADY România

http://www.bradyeurope.ro

World Trade Center, Piata Montreal, nr 10, Intrarea F, Etajul 1, Birou 1.16, Sector 1, Bucuresti, 011469

 

Share