Fluke seria 500: inovație pentru simplitate

Bateriile sunt suportul principal al sistemelor de alimentare de rezervă și necesită testare periodică pentru a asigura fiabilitatea acestora. Noile analizatoare de baterii Fluke® seria 500 simplifică fluxul de lucru al testării bateriilor staționare și a grupurilor de baterii printr-o interfață intuitivă cu utilizatorul, care oferă configurări rapide și ghidate ale testării, asigurându-se că tehnicienii înregistrează datele corecte în timp ce indiciile cu feedback vizual și audio reduc riscul de apariție a erorilor.

fluke500

Fluke seria 500 este ideală pentru testarea în aplicații pe bază de baterii de rezervă de importanță critică din centrele de date, spitale, aeroporturi, utilități, petrol și gaze, precum și transporturi feroviare.

Analizoarele de baterii seria 500, robuste și compacte, efectuează toate măsurătorile principale; inclusiv rezistența bateriei, tensiunea c.a. și c.c., intensitatea c.a. și c.c. (doar modelul Fluke BT521), tensiunea de pulsație, frecvența și temperatura bateriei (doar BT521). Analizatoarele de baterii seria 500 au fost proiectate special pentru măsurători la bateriile staționare, inclusiv bateriile GEL, AGM (membrană de sticlă absorbită), litiu-ion, precum și bateriile cu celulă umedă plumb-acid.

Sondele de testare inteligente ale seriei 500 eficientizează procesul de testare prin afișarea rezultatelor măsurării pe afișajele LCD integrate, eliminând necesitatea ca tehnicienii să se oprească pentru a urmări ecranul computerului.

Tehnicienii pot captura măsurătorile de tensiune și înregistrarea temperaturii automat sau prin butonul de salvare integrat, simplificând și accelerând procesul de testare.

Sondele dispun de măsurare a temperaturii cu infraroșu (doar BT521), LED în trei culori pentru indicație reușită/ eșec/avertizare și feedback audio.

Analizoarele includ o bandă magnetică de agățare comodă cu o curea de umăr și un echipament de transport inovator reduce oboseala în timpul măsurării bateriilor conectate în serie.

De asemenea, acestea includ instrumente simple dar puternice de raportare și analiză, care gestionează volume mari de date pentru a produce grafice de analiză și tabele de date pe un PC sau a crea rapoarte rapide în format e-mail cu fișiere .csv.

Pentru mai multe informații despre analizoarele Fluke seria 500, accesați: www.fluke.ro/batteryanalyzer.

Despre Fluke

Fondată în 1948, Fluke Corporation este lider mondial în instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clienții Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni și metrologi care instalează, diagnostichează și administrează echipamente electronice și electrice industriale și procese de calibrare.

Share