Camere de termoviziune Sonel KT-160

Pe durata de exploatare a diferitelor dispozitive se pot adesea întâlni erori de funcționare, care, detectate și diagnosticate din timp, permit economisire de timp și bani cheltuiți pe reparații costisitoare. Multe probleme ar putea fi evitate dacă erorile de funcționare, invizibile cu ochiul liber, ar fi detectate – supraîncălzirea dispozitivelor și instalațiilor, depășirea temperaturii unor obiecte ce nu ar trebui atinse în timpul funcționării.

Read more

OLFLEX SERVO FD 7DSL, un cablu pentru noua generație de servo-mecanisme

Modificările care au aparut în zona servo-mecanismelor prin introducerea sistemului HIPERFACE DSL permit obținerea unor economii semnificative atât la nivelul cablurilor de conexiune cât și la nivelul timpului alocat montajului. Sistemul trece la un nivel superior de comunicație a informațiilor prin introducerea DSL (Digital Servo Link ).

Read more

Schneider Electric lansează o nouă gamă de centrale de măsură de mare precizie

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, a lansat pe piața din România gama de centrale de măsură PowerLogic PM5000. Aceste produse completează portofoliul de contoare electrice, contoare de energie și centrale de măsură al companiei, fiind proiectate pe o platformă de măsurare compactă și accesibilă din punctul de vedere al prețurilor.

Read more

Schneider Electric lansează versiunea 7.4 a soluției software StruxureWareTM Data Center Operation pentru optimizarea managementului colocării

Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei, a lansat o nouă versiune a soluției software StruxureWare Data Center Operation, versiunea 7.4, care oferă noi capabilități și acces la informații competitive, asigurând un grad înalt de disponibilitate a spațiului, precum și o eficiență maximă pe durata ciclului de viață al unui centru de date.

Read more

Investiți într-un viitor mai sigur!

Organizațiile moderne depind de o varietate tot mai mare de sisteme complexe. Pentru a asigura buna funcționare a acestor organizații, toate sistemele – de la cele care administrează datele și până la sistemele care controlează parametrii de funcționare ai clădirii și cele care protejează viața utilizatorilor și valorile – trebuie să conlucreze în bune condiții.

Read more