FLIRONE – o nouă generaţie de accesorii pentru dispozitivele Android şi iOS

Noua generaţie de camere de termoviziune FLIR One este acum disponibilă în România prin Micronix Plus SRL

FLIR One este un accesoriu care vă transformă instant dispozitivul mobil (telefon, tabletă etc.) într-o cameră de termoviziune cu ajutorul căreia puteţi vizualiza imagini în spectrul infraroşu termal.

Dimensiunile liliputane (65x29x18mm) ale camerei de termoviziune FLIR One permit operatorului să o păstreze tot timpul cu el, în buzunar, pentru a fi gata în orice moment să o utilizeze acolo unde este necesar. Chiar dacă acest model este foarte compact, cu o greutate de numai 32 g, FLIR One beneficiază de performanţe apropiate de cele ale instrumentelor profesionale. Tehnologia de ultimă oră utilizată de FLIR Systems în producţia modelului FLIR One permite utilizatorului vizualizarea imaginilor termale peste care se suprapun contururi ale obiectelor în spectrul vizibil (funcţia MSX – pantent FLIR Systems) oferind astfel simultan informaţii provenind de la 2 camere diferite.

Sensibilitatea deosebită a camerei termale FLIR One poate să scoată în evidenţă diferenţe foarte mici de temperatură, până la 0,15°C, ceea ce face posibilă utilizarea FLIR One într-o gamă foarte largă de aplicaţii: scanarea termică a locuinţelor, inspecţia instalaţiilor electrice şi mecanice, aplicaţii medicale etc. Practic nu există domeniu în care să nu poată fi utilizată, limitarea fiind dată de imaginaţia operatorului.

Dispozitivele FLIR One au fost concepute pentru utilizatorii pasionaţi de înaltă tehnologie, fiind foarte simplu de conectat şi de utilizat. Camera video integrată permite efectuarea scanărilor mai repede şi mai uşor iar noua funcţie MSX este capabilă să genereze o imagine de foarte buna calitate în care se pot identifica şi cele mai mici defecte. În plus, unghiul de vizare mai larg, construcţia robustă ce asigură o protecţie totală în cazul căderii accidentale, funcţiile de analiză multiple şi imaginea exemplară pe ecranul telefonului/tabletei, asigură camerelor FLIR One un avantaj substanţial în faţa oricărui produs concurent.

FLIR One se poate conecta direct la dispozitivele Android pe interfaţa Micro-USB sau la conectorul de alimentare specific dispozitivelor iOS din generaţia 5+.

Aplicaţia FLIR One se poate descărca GRATUIT şi transformă imediat dispozitivul mobil într-o adevărată cameră termografică profesională prin funcţiile implementate: măsurare temperatură, schimbare paletă de culori, setare parametri de măsură, afişare imagine în format MSX, salvare imagini/film sau PANORAMA.

Distribuitor autorizat FLIR Systems:
Micronix Plus SRL
Str.1 Mai nr. 2 Otopeni
Tel. 021 3124081, 82

www.micronix.ro

Share