INDA SRL din Craiova, pionier al electromobilității în România

INDA este o companie mijlocie-mica, cu o istorie interesanta de peste 20 de ani de “leadership” in domeniul sau de activitate.

Pe scurt, INDA este o Institutie de Cercetare si Dezvoltare in domeniul electronicii de putere si al echipamentelor de control bazate pe microcontrolere, utilizate pe aproape toate tipurile de vehicule electrice: locomotive, trenuri automotoare, tramvaie si troleibuze.

Sistemele de propulsie electrica ale acestor vehicule sunt produsele cheie ale companiei.

Pentru moment, capacitatea de productie a companiei este in jur de 1000 de echipamente de mare putere pe an, exceptand dispozitivele de control care pot fi produse in cantitati si mai mari, toate acestea fiind adaptate cu rigurozitate functie de cerintele specifice ale clientilor.

Printre clientii firmei INDA se afla companii bine cunoscute la nivel mondial, la fel ca si multe alte companii care cauta in principal produse complexe, de inalta performanta tehnica la preturi accesibile, aceasta fiind si filozofia companiei pe piata mondiala.

Exista un putenic angajament al echipei INDA de a demonstra excelenta in toate domeniile in care activeaza ca si in toate interactiunile dintre dezvoltarea de proiecte si produse profitabile si administrarea afacerii in beneficiul clientilor, furnizorilor, colegilor, partenerilor si comunitatii.

INDA oferă:

Echipamente pentru Locomotive Electrice cu Acumulatoare

-Echipamente pentru Tractiune Electrica Feroviara

-Echipamente pentru Tractiune Electrica Urbana

-Echipamente pentru Industria Auto

-Echipamente pentru Teste

-Echipamente pentru  Infrastructura Feroviară

www.inda.ro

 

 

Share