Evenimentul Bosch Sisteme de Securitate

Miercuri, 27 septembrie a.c., divizia pentru Sisteme de Securitate a firmei Bosch a organizat în București o prezentare a soluțiilor și echipamentelor ce sunt disponibile pentru Consultanți, Proiectanți și Integratori de Sisteme.
Evenimentul a oferit informații exclusive prin intermediul “caruselelor” cu soluții, ce au prezentat cele mai noi aplicații ale companiei Bosch și ale partenerilor săi tehnologici, cum ar fi soluția pentru protecția spațiului privat și “heat mapping” oferită de Kiwi Security, soluția
de protecție perimetrală prin tehnologia radar Navtech, soluții complete de securitate prin noile centrale antiefracție seria B&G, aplicații ale camerei termale, Video-Analiza Inteligentă sau integrarea dintre Bosch și Genetec.
1. Protectia spatiului privat- Heat mapping
Prezentarea soluției:
Sistemul de Video Management de la Bosch se alătură KiwiVision® Activity Visualizer, o soluție puternică pentru a urmări cu ușurință tiparurile clienților cu ajutorul “heatmap-urilor”

2. Protectia perimetrelor prin tehnologia radar
Prezentarea soluției:
Sistemul de Video Management de la Bosch (BVMS) se alătură Radarului Navtech AdvanceGuard® High Definition (HDR). Aceasta este o soluție fiabilă și complexă pentru securizarea automată și continuă a perimetrelor.

3. Genetec VMS si camerele Bosch
Prezentare soluție:
Genetec și Bosch asigură un mediu securizat End2End, o integrare completă a Portofoliului Bosch Sisteme de Securitate; Seriile anti-efracție B&G, detecția video a incendiilor AVIOTEC, Panoul anti-incendiu Bosch FPA5000, BIS și altele.

 

4. Aplicatii speciale cu noua camera termala Bosch
Soluții complexe de Securitate cu sistemele antiefracție Bosch B & G.

Pentru detalii accesați:
http://www.boschstevents.com/consultanteventromania/wiki/275061

Share