Eveniment SCHNEIDER ELECTRIC

Joi, 21 septembrie a.c. Schneider Electric România a organizat un workshop în sala Nicolae Bălcescu din Palatul Parlamentului din București în cadrul expoziției IEAS 2017.

Tema workshopului a fost Soluții inovatoare în distribuția electrică iar subtemele au fost susținute de dna Mihaela Gușă și dl. Romain Ricardo.
Au fost prezentate noile întreruptoare de circuit Masterpact MTZ și noul Compact NSXm. Masterpact MTZ este oferit în 3 variante funcționale (MTZ1 de la 630 la 1600 A, MTZ2 de la 800 la 4000 A și MTZ3 de la 4000 la 6300 A), pentru curenți de la 630 la 6300 A și oferă caracteristici de top legate de fia –
bilitate, conectivitate. Funcțiile extinse de care dispune, cum ar fi cea de contorizare a consumului de energie (Clasa 1 de precizie), posibilitatea conectării cu
diverse magistrale de comunicație sau prin tehnologie Wireless, alertele de evenimente în timp real, posibilitatea integrării în Smart Paneluri, îl fac soluția ideală pentru distribuția electrică în clădirile inteligente.
Masterpact MTZ este un întreruptor inteligent dotat cu numeroase facilități pentru mentenanță. Noul NSXm este un întreruptor automat compact în carcasă turnată, pentru curenți de la 50 la 160 A și pentru tensiuni de până la 690 de V.
Noul NSXm include acum protecția diferențială integrată și oferă toate beneficiile tehnologiei Schneider de rupere roto-activă.
www.schneider-electric.ro

http://www.schneider-electric.ro

Share