ENREG ENERGIA REGENERABILĂ® 25-27.04.2012

Cea de-a IV-a ediție a târgului de energie regenerabilă și eficiență energetică ENREG ENERGIA REGENERABILĂ® vă așteaptă între 25-27 aprilie 2012, la Expo Arad Internațional cu inovații de la companii naționale și internaționale.

Târgul reunește și în acest an, experți și persoane cheie din domeniu și dezvoltă interesul comun pe care îl au România, Serbia și Ungaria pentru energiile regenerabile și eficiența energetică. Programul evenimentului include târgul, forumuri, workshopuri și conferințe. În România, interesul pentru energii regenerabile este tot mai mare, iar acest aspect este dovedit de faptul că 46% din spațiul expozițional al târgului este deja vândut. Printre expozanții deja înscriși la târg se numără atât companii naționale cât și internaționale din 6 țări. Vor fi prezenți la târg expozanți precum Gamesa Electric BU, care va prezenta invertoare pentru panouri fotovoltaice; Aros Solar Technology, care realizează sisteme de monitorizare și invertoare pentru parcuri solare de la dimensiuni mici la dimensiuni mari; B-Team Consult, care va aduce în atenția vizitatorilor echipamente de cogenerare și trigenerare, precum și turbine pe abur și Producție Energie Verde -PEV, acesta fiind furnizor de instalații fotovoltaice, centrale de biogaz, centrale de biomasă și microhidrocentrale. Printre expozanți se află și compania REFUsol GmbH, producător conducător pe piața mondială, renumit pentru superioritatea sa tehnică și eficiență de 98,2% în ceea ce privește energia fotovoltaică.

enreg 2

Din 2009 ENREG ENERGIA REGENERABILA® a devenit cel mai mare târg internațional pentru energie regenerabilă și eficiență energetică în construcții și renovări din euro regiunea Dunăre-Criș-Mureș-Tisa.

Târgul internațional vă așteaptă și anul acesta cu tematici precum: energia solară, biomasa, hidroenergia, energia din lemn, pompe de căldură, energie geotermală și eficiența energetică în construcții și renovare.

În centrul atenției se află energia solară, de aceea o atracție pentru participanții la ENREG ENERGIA REGENERABILĂ® va fi Parcul Solar, o zonă distinctă în cadrul târgului, unde mai mulți expozanți din acest domeniu vor putea fi găsiți mai ușor de către vizitatorii de specialitate.

Târgul se bucură de susținerea Ministerului Mediului și Pădurilor și al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, iar până în prezent este sponsorizat de 2 companii importante din Italia, din domeniul energiei solare. Este vorba despre companiile Aros Solar Technology și PEV.

Mai multe conferințe și forumuri de însoțire cu subiecte de energie regenerabilă și eficiență energetică vor avea loc în paralel cu târgul, unde autorități publice, asociații, oameni de știință și companii vor prezenta tendințe, rezultate din cercetări, tehnologii și inovații din domeniul lor.

Mai multe informații pe: www.enreg-expo.comwww.reeco.ro

Pentru abonament la revista Electricianul accesati: http://www.artecno.ro/abonamente/abon.html

Share