ELKO Romania susține partenerii cu training pentru dezvoltarea de soluții de securitate integrate

Comunicat de presă,București, 21.12.2018

 

 

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO și unul dintre principalii distribuitori de produse și soluții IT din Romania, anunță, alături de partenerul său, Axis Communications, organizarea de cursuri prin programul Axis Academy. ELKO Romania recomandă partenerilor săi și integratorilor soluția de management video AXIS Camera Station, care simplifică implementarea de sisteme de securitate complexe, personalizate pentru obiective variate ca dimensiune și tip.

Performanțele, calitatea și fiabilitatea echipamentelor utilizate influențează decisiv eficiența unui sistem de supraveghere video, dar un rol foarte important îl joacă și soluția software de management aleasă, camerele Axis fiind compatibile cu majoritatea sistemelor de video management (VMS). În funcție de aceasta, variază o serie de elemente, precum securitatea cibernetică a sistemului, accesibilitatea, diversitatea tipului de echipamente care pot fi integrate, abilitatea de integrare cu alte sisteme, modul în care se proiectează, instalează și configurează un sistem sau ușurința cu care poate fi extins în viitor. Ținând cont de toate aceste aspecte, pentru  a simplifica instalarea unui sistem de supraveghere, Axis Communications propune AXIS Camera Station – un sistem de management video optimizat pentru echipamentele AXIS, destinat obiectivelor de diverse dimensiuni, de la mici magazine și hoteluri, până la școli și mediu industrial. În plus, prin folosirea platformei AXIS Camera Station, se asigură o soluție intuitivă ce poate gestiona rapid diferite situații din teren. Mai mult decât atât, a fost adăugată o aplicație mobilă, care permite utilizatorilor să supravegheze obiectivul de la distanță și să acceseze mai multe sisteme.

“Axis militează pentru furnizarea de soluții end-to-end, iar AXIS Camera Station poate fi considerată fundația acestei filosofii. Aplicația este utilizată cu success încă din 2004, când a fost lansată prima versiune a Axis Camera Station. Iar în ultimii doi ani, Axis a dezvoltat platforma pentru o integrare perfectă cu instrumentele utilitare cum ar fi Axis Site Designer, de unde se poate importa configurația deja proiectată”, a spus Bogdan Gavril, Sales Engineer CEE Axis Communications și trainer Axis Academy.

Dincolo de abordarea intuitivă, AXIS Camera Station facilitează integrarea rapidă a camerelor de rețea AXIS și a altor echipamente IP, poate comunica cu goarne și difuzoare IP, soluții de control al accesului și soluții de analiză video, permițând totodată integrarea cu produse terțe. Practic, acest nivel de flexibilitate le permite partenerilor Axis să realizeze sisteme de securitate personalizate, în funcție de cerințele și nevoile fiecărui client în parte, pentru ca, în final, să livreze pachete end-to-end complete, fără eforturi deosebite. AXIS Camera Station System Health Monitoring oferă mereu informații actualizate despre sistem și raportează rapid disfuncționalitățile apărute la nivelul echipamentelor.

ELKO Romania, distribuitor autorizat Axis, asigură cursuri de instruire și informare pentru partenerii săi în cadrul ELKO Demo Center, următorul curs având loc pe data de 20 decembrie 2018.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Despre Grupul ELKO și ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 210 de producători și oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 7700 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de țări în Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a grupului în 2017 s-a ridicat la 1.593 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

Mai multe informații:

www.elko.ro

Share