.

Electric Arena – Expoziție de materiale și echipamente electrice pentru profesioniști!

Vino să interacționezi cu ultimele noutăți din domeniu!

Consolight aduce o viziune complexă, conectată la viitor, în acord cu cele mai noi tendințe din piața echipamentelor și instalațiilor electrice. Cu o experiență de peste 22 de ani și lider pe acest segment, Consolight le propune clienților săi cele mai inovative și complexe soluții pentru instalațiile electrice, adaptându-se permanent cerințelor și nevoilor pieței de profil, ținând pasul cu tehnologia. Pentru că echipa noastră crede în puterea dialogului și în importanța contactului direct cu potențialii cumpărători în 2019 Consolight demarează proiectul ELECTRIC ARENA. Organizat sub forma unei expoziții, pe durata a două zile (16-17 Mai) evenimentul își propune sa aducă într-un spațiu comun cei mai importanți producători de echipamente electrice și automatizări, corpuri de iluminat, aparataj electric și accesorii pentru instalații electrice și potențialii clienți și parteneri

CONECTAȚI LA VIITOR” este o declarație de poziționare în avangardă, care implică know-how și soluții moderne, up-to-date. Este motivul pentru care ne-am hotărât să adunăm sub egida acestui eveniment cele mai importante nume din industrie. Este dorința noastră de a oferi posibilitatea interacțiunii cu aceste soluții, de o manieră benefică pentru toți actorii din această industrie”, a declarat Ionut Popa, director general Consolight.

Nu vor lipsi din Arena inovația și tehnologia, soluțiile inteligente, ultimele noutăți în design și echipamentele electrice.

Ești pregătit?

Te așteptăm, 16 – 17 Mai, intervalul orar 09:00 – 17:30, Bd. 1 Decembrie 1918, 1G

Intrarea este Libera.

Despre Consolight

Cu o activitate care a debutat în 1996 în domeniul comercializării materialelor și echi­pamentelor electrice, oferind soluții complete și complexe pentru instalații electrice, Consolight a devenit    de-a lungul timpului, lider al pieței materialelor și echipamentelor electrice pro­fesionale.

Misiunea companiei este de a rămâne un partener de încredere și prima opțiune a clienților pe termen lung, oferind o gamă largă de produse la cel mai bun raport calitate/preț. Produsele și serviciile oferite acoperă nevoile oricărui tip de client final (rezidențial, terțiar, industrial), firma impunându-se pe piața de profil printr-o rețea națională de distribuție, având 13 filiale: în București – Sediul Central, Otopeni –  Depozit Central, București – Militari, București – Doraly, Iași, Constanța, Timișoara, Brașov, Craiova, Cluj, Galați, Oradea si Sibiu, cu o suprafață totală de peste 3.000 mp de birouri și show­room-uri, 9.000 mp suprafață totală de depo­zitare și o flotă de 30 de autoutilitare.

 Pana in anul 2020 compania plănuiește inaugurarea a 3 noi filiale.

Înființată in anul 1996, ca reprezentant, importator si distribuitor direct de echipamente electrice profesionale, Consolight este unul dintre cei mai importanți furnizori de materiale si echipamente electrice cu o cifra de afaceri in 2018 de 36,4(M€); Din anul 2015 Consolight este membru FEGIME Romania, cel mai mare grup care reunește companii independente de distribuție a echipamentelor electrice. Fegime operează la nivel european în 18 țări și înglobează peste 240 de distribuitori de echipamente electrice, aceștia însumând o cifră de afaceri de 5.4 miliarde Euro și 10% cotă de piață.

Mai multe Info pe www.consolight.ro

Share