Electric Arena – Expoziție de materiale și echipamente electrice pentru profesioniști!

Vino să interacționezi cu ultimele noutăți din domeniu!

 Consolight aduce o viziune complexă, conectată la viitor, în acord cu cele mai noi tendințe din piața echipamentelor și instalațiilor electrice.

Deoarece echipa noastră crede în puterea dialogului și în importanța contactului direct cu potențialii clienți,  în 2019 Consolight demarează proiectul ELECTRIC ARENA.

Împreună cu partenerul nostru  GEWISS , alegem să realizăm pasul în față când vine vorba de inovație și calitate.

 GEWISS a fost fondată în 1970 și a crescut în filosofia de “dezvoltare ca un factor constant de management”: evoluția continuă a produselor, piața, structura, valoarea și comunicarea de-a lungul timpului. “Ascultarea” pieței a fost întodeauna un impuls fundamental al strategiei  GEWISS , concepută pentru a percepe nevoile pieței și să anticipeze schimbările acesteia. Scopul este de a realiza un sistem de “instalare pe piața mondială” prin adoptarea a două concepte directoare: inovația și calitatea.

 GEWISS este un producător de sisteme și componente pentru instalații electrice de joasă tensiune. Dezvoltarea continuă a fost misiunea care a transformat compania  GEWISS într-un furnizor internațional de top  pentru piața de materiale electrice, oferind soluții de ultima generație pentru domotică, segmentul industrial și comercial sau pentru industria iluminatului. Grupul  GEWISS are filiale în: Italia, Franta, Germania, Romania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, China, Rusia, Turcia, Chile, EAU și este prezent șn 80 de țări de pe întregul mapamond.

 GEWISS oferă soluții de ultimă generație pentru case și clădiri inteligente, capabile să satisfacă orice cerință. Gama largă de produse de la aparataj ultraterminal – în conformitate cu standardele internaționale – până la tehnologii avansate (ZigBee, KNX, etc) oferă avantaje precum: economie de energie, confort și siguranță. Controlul diverselor aplicații se poate realiza local sau de la distanță prin internet. Fiecare dispozitiv a fost dezvoltat cu un design special, cu forme, linii și materiale deosebite, pentru a se încadra în orice context.

 Din Aprilie 2019,  GEWISS Romania are “casă” noua! Aici se îmbină  culorile fascinante și finisajele deosebite ale aparatajului Chorus cu sistemul KNX și punem în practică scenarii de casă inteligentă. 

 Așadar, profităm de această ocazie să lansăm invitația celor care doresc să testeze ambianță plăcută în care tehnologia și designul italian se îmbină în mod armonios, la noul showroom  GEWISS .

 Adresa locației  GEWISS este: Sos. Pipera nr. 46D-46E-48, Oregon Park, Clădirea B, Etajul 4, Unitatea B.4.3.2., Sectorul 2, București – Romania.

 GEWISS  România înseamnă mai mult decât o companie de succes, înseamnă dăruire și implicare din partea unei echipe profesioniste. Și pentru că toate eforturile converg către oferirea de soluții noi, subliniem argumentele pe care le avem în vedere pentru o alegere corectă, adresată atât beneficiarilor cât si specialiștilor: 

  1. Alegeti o soluţie pentru instalaţia electrică pe care să o aveţi toată viaţa!
  2. Adăugati tehnologie, pentru confortul dumneavoastră!

  În concluzie, nu vor lipsi din Arena inovația și tehnologia, soluțiile inteligente, ultimele noutăți în design și echipamente electrice.

Ești pregătit?

Te așteptăm, în zilele de 16 – 17 Mai, în intervalul orar 09:00 – 17:30, în Bd. 1 Decembrie 1918, 1G

Intrarea este Liberă.

Consolight Arena , cel mai important eveniment dedicat pieței de echipamente electrice !

Share