ELBA prezenta la SHARE

http://www.elba.ro

http://www.elbalighting.ro

 

 

 

 

ELBA SA, compania românească de referinţă în domeniul productiei

corpurilor de iluminat a participat la

Share International Architecture and Engineering Forum – Bucureşti

 

În zilele de 21 şi 22 martie 2017,  ELBA  – cel mai important producător de corpuri de iluminat din România, a adus experienţa şi inovaţia lighting-ului românesc la Share International Architecture and Engineering Forum – Bucureşti.

Un eveniment dedicat prezentului şi viitorului, inovaţiilor în arhitectură şi inginerie, acesta a adunat la JW Marriott Grand Hotel cateva sute de arhitecţi, ingineri, peisagişti, contractori, investitori, dezvoltatori, reprezentanţi academici şi ai asociaţiilor profesionale din 12 ţări. Împreună, ei au  împărtăşit idei şi aspiraţii si au învăţat şi au celebrat excelenţa în domeniu.

 

ELBA participant la SHARE 2017

În calitate de Contractor în cadrul evenimentului, ELBA a  reprezentat standardul românesc de înalta calitate în domeniul iluminatului industrial, office, public şi arhitectural. „Am dezvoltat în ultimii ani o orientare atentă înspre eficienţa energetică prin utilizarea unor tehnologii avansate şi a unor materiale cu grad înalt de fiabilitate. Astfel, ELBA este primul producător european ce a obţinut un nivel de eficienţă net de peste 200 lm/W pentru gama iluminatului industrial. Într-un context aflat într-o continuă schimbare, alinierea la solicitările de performanţă ale pieţei ne permite să livrăm produse şi servicii de calitate superioară, pliabile celor mai exigente cerinţe.”, a declarat Mihaela Călin, managerul de marketing şi comunicare al companiei.

Cu o cifra de afaceri mai mare de 50 de milioane de euro şi un portofoliu de peste 1500 de produse, ELBA SA Timisoara este cel mai important producător de corpuri de iluminat din ţară, având un istoric de aproape 100 de ani în piaţa din România şi, mai recent, a realizat o ampla deschidere pe pieţele internaţionale. Compania participă activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor, dezvoltând soluţii de iluminat în armonie cu mediul, eficiente şi durabile.

 

Share