Eficiență energetică în industrie

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK Romania) a organizat proiectul de colaborare economică româno-germană cu tema „Eficiență energetică în industrie”. Inițiativa proiectului de colaborare economică româno-germană și finanțarea acestuia provin din partea Ministerului Federal al Economiei și Energiei din Germania în cadrul programului „Energy Solutions made in Germany”.

 

Proiectul se adresează firmelor românești și germane interesate să dezvolte afaceri bilaterale în domeniul eficienței energetice și are ca scop promovarea pe plan local a sistemelor și produselor germane din acest domeniu. În vederea promovării acestor companii reprezentanții acestora au fost prezenți în perioada 6-10 noiembrie 2017 în România pentru a susține întâlniri cu potențiali colaboratori români. Cele șapte societăți germane participante la delegație au fost: 2G energietechnik, Econtech Theiss, GFR, Kelvion, RESOL Elektronische Regelungen GmbH, Steinel Vertrieb GmbH, WOLF.
Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană a organizat în data de 07 noiembrie 2017 la București, un simpozion cu tema „Eficiență energetică în industrie”. Pentru orice alte detalii, va rugăm să contactați AHK accesand linkul:

http://rumaenien.ahk.de/ro/proiecte/delegatie-deafaceri- germana-in-romania-eficienta-energetica-inindustrie/

Share