Eaton integrează soluțiile sale de management energetic, acum certificate VCE Vblock Ready

Compania de management energetic Eaton a anunțat faptul că seria integrată de soluții de management energetic este acum certificată Vblock Ready prin programul TAP (Parteneriat prin Alianță Tehnologică) VCE. Eaton poate furniza acum soluții avansate de monitorizare, management și control energetic pentru sistemele Vblock, ce reprezintă infrastructuri convergente pre-integrate, pre-testate și pre-validate pentru mediile cloud de generație viitoare. Sistemele Vblock combină cele mai avansate tehnologii de calcul, conexiune în rețea, stocare, protecție a datelor și virtualizare de la Cisco, EMC și VMware, furnizate și compatibile VCE sub forma unui produs unitar.

Asigurând o protecție rezistentă energetică și opțiuni de monitorizare pentru implementarea infrastructurii avansate convergente, gama de soluții de la Eaton furnizează utilizatorilor finali IT și din centrele de date o soluție de menținere a timpului de funcționare și de îmbunătățire a continuității activității.

D.J. Long, Senior Director al Aliantelor Tehnologice, VCE
D.J. Long, Senior Director al Aliantelor Tehnologice, VCE

“VCE are plăcerea de a întâmpina compania Eaton ca pe un Partener prin Alianța Tehnologică pentru sistemele Vblock”, spunea D.J. Long, Senior Director al Alianțelor Tehnologice, VCE. “Eaton poate acum integra produsele sale în sistemele Vblock, furnizând soluții transformative ale centrelor de date pentru clienții comuni și permițând flexibilitatea, simplitatea și reducerea costurilor infrastructurii convergente, împreună cu experiența Eaton în domeniul tehnologiilor de management energetic.”

VCE funcționează cu Superna™ pentru a administra și controla certificările sistemului Vblock pentru membrii programului VCE TAP. Această certificare permite partenerilor și clienților ce folosesc aceleași canale accelerarea implementării sistemelor Vblock, uniformizând în același timp produsele și soluțiile certificate ale diferiților furnizori, în scopul obținerii unui management unitar ale operațiilor centrelor de date.

Cyrille Brisson, Vicepresedintele zonei EMEA, Departamentul Calitate Energetica, Eaton.
Cyrille Brisson, Vicepresedintele zonei EMEA, Departamentul Calitate Energetica, Eaton.

“Colaborarea Eaton cu VCE este un exemplu al evoluției managementului centrelor de date, permițând clienților uniformizarea beneficiilor infrastructurii convergente, protejând în același timp echipamentele IT și hardware”, spunea Cyrille Brisson, Vicepreședintele zonei EMEA, Departamentul Calitate Energetică, Eaton. “Eaton este încântat de implementarea unei platforme integrate de management energetic pentru sistemele Vblock, sprijinind clienții în îmbunătățirea eficienței și fiabilității, în scopul obținerii unei valori mai mari a activității.”

Software-ul Intelligent Power Manager™ și unitatea de distribuție de putere pe bază de rack-uri ePDU® reprezintă primele soluții Eaton în vederea obținerii certificării Vblock Ready. Portofoliul Eaton ePDU G3 de PDU monitorizează consumul de putere cu o precizie de 1% – grad de facturare și asigură o nouă caracteristică în curs de patentare a captării IEC pentru o eficiență și fiabilitate avansate. ePDU G3 mai asigură utilizatorilor sistemului Vblock un modul de contor de rețea cu comutare la căldură astfel încât, chiar și în cazul puțin probabil al unei căderi de curent, utilizatorii să poată înlocui modulul fără a închide serverele; menținând astfel continuitatea activității și îmbunătățind capacitatea de exploatare. Soluțiile UPS de înaltă eficiență și fiabilitate de la Eaton sunt și ele compatibile cu sistemele Vblock.

UPS-urile de înaltă densitate de la Eaton, precum și modelele ePDU G3 sunt combinate cu software-ul de ultimă generație Intelligent Power Manager pentru a analiza informația infrastructurii energetice dintr-un anumit spațiu. Software-ul Intelligent Power Manager de la Eaton se concentrează pe monitorizarea, managementul și implementarea energetică, fiind un software certificat VMware® Ready. În cazul unei căderi de curent, utilizatorii sistemului Vblock pot automatiza procesele de recuperare după dezastre direct de pe platforma de management a serverului VMware vCenter™, prin software-ul Intelligent Power Manager de la Eaton. Noile soluții Vblock Ready de la Eaton permit clienților sistemului Vblock consolidarea sarcinilor non-critice de lucru, pentru a prelungi durata de funcționare a bateriei, implementarea migrării automate live a mașinilor virtuale, precum și deplasarea sarcinilor critice de lucru.

Pentru a afla mai multe despre ePDU G3 de la Eaton, vizitați www.eaton.eu/ePDUG3.

Pentru mai multe informații despre software-ul Intelligent Power Manager de la Eaton, vizitați www.eaton.eu/intelligentpower.

Share