Detectoare Honeywell de efracție și pentru aplicații cu risc ridicat

Detectoare Honeywell de efracție și pentru aplicații cu risc ridicat

Detectoare de miscare cu sistem optic cu oglindă

Viewguard

Detectoarele PIR Viewguard sunt detectoare de mișcare care funcționează pe principiul detectării radiațiilor infra- roșii pasive.

Pentru a asigura o detectie optimă, detectoarele sunt echipate cu elemente optice de tip oglindă de înaltă calitate.Detectoarele de mișcare Viewguard DUAL cuprind două sisteme de detecție care operează independent – detector de radiație infraroșie pasivă și detector cu microunde.Detectoarele de mișcare Viewguard DUAL cuprind două sisteme de detecție care operează independent – detector de radiație infraroșie pasivă și detector cu microunde.

Echipamentul standard include o oglindă pentru unghi larg. Dacă este necesar, detectoarele pot fi transformate în

detectoare cu rază lungă de acțiune sau în detectoare perdea, folosind accesorii care sunt disponibile separat.

Detectoarele sunt potrivite pentru centrale de alarmă de efracție care utilizează tehnologie BUS-2/BUS-1 sau con- vențională și sunt disponibile cu sau fără funcție Anti-Mask (monitorizare a acoperirii).

 

Detector seismic pentru aplicații bancare

SC100 detectează toate tipurile cunoscute de atac

Gama de detectoare seismice SC100 este proiectată pentru a detecta vibrațiile specifice care apar în cazul încer- cărilor de penetrare a unităților de stocare de valori, pro- tejându-le împotriva efracției. Modelul SC100 este un

detector seismic universal care poate fi folosit pentru a proteja camere de valori, usi, bancomate fixe, seifuri și alte structuri solide. SC105 este o versiune dedicată pentru bancomate, automate de vânzare bilete sau distribuitoare mobile, care sunt situate în medii zgomotoase. Acesta oferă un raport optim între sensibilitate și imunitatea la alarme false pentru astfel de obiecte de sine stătătoare.

 

Un dispozitiv universal unic pentru seifuri, camere de valori și bancomate.

Detectorul SC100 poate fi folosit pentru protejarea seifurilor, a camerelor de valori și a bancomatelor. O simplă

 

acționare a unui comutator DIP permite selectarea între aplicația de tip seif/cameră de valori și cea de bancomat. În prezent, această caracteristică este unică pe o piață în care se consideră normal a se oferi mai multe detectoare diferite pentru a acoperi toate aceste situații. Prin combinarea tuturor acestor caracteristici într-un singur detector, SC100 oferă aceleași funcții, dar cu mai puține echipamente.

Detecție de fum inclusă – Facilitarea modernizării

IQ8Quad

Noul soclu pentru detectoare de fum permite integrarea flexibilă a detectoarelor de incendiu în seria MB de centrale de efracție, fie prin intermediul BUS-2, fie printr-o conexiune fără fir. Centrala funcționează astfel ca un sistem de securitate cuprinzător și controlează un număr de funcții de alarmă care anterior ar fi putut fi obținute numai prin inter- mediul unei centrale separate de detectare a incendiilor. Conceptul modular permite selectarea celui mai adecvat detector de incendiu şi montarea lui pe acest soclu.

Seria IQ8Quad include o gamă versatilă de detectoare: de la detectoare optice pentru o detecție timpurie și de încredere, la detectoare duale optice și termice pentru condiții dificile de mediu, ajungând până la detectoare duale optice și termice cu senzor de gaz integrat, pentru detec- tarea dioxidului de carbon.

Detectorul corect va fi selectat pe baza condițiilor de mediu și a cauzelor potențiale de foc.

 

www.honeywell.com

Share