BACHMANN : Managementul locului de muncă – inteligent și elegant

Bachmann prezintă: Viitorul muncii la birou: Desk-Sharing

Desk-Sharing, munca în echipă și activitățile dinamice, neinfluențate de timp și spațiu, preferabil într-o ambianță plăcută: acestea sunt temele importante pentru angajatori și angajați.
Ambianța potrivită și echipamentul adecvat devin tot mai importante pentru o activitate eficientă și productivă.
Aceste noi forme de activitate (New Work) necesită printre altele o infrastructură de clădiri și stații de lucru adaptate la cotidianul modern. Din acestea fac parte de exemplu instrumente flexibile pentru lucru și prezentare, precum și concepte noi pentru birouri și încăperi.
O transformare care pe termen mediu creează mai multă satisfacție și crește calitatea muncii, iar pe termen lung economisește resurse de infrastructură și costuri pentru companii.

Mereu în căutarea unei stații de lucru?

Birou de la domiciliu, ședințe și proiecte tot mai numeroase; din cauza acestor activități birourile nu mai sunt ocupate permanent, ceea ce creează costuri inutile pentru angajator.
Ajutorul vine de la managementul eficient al stației de lucru, precum și de la o nouă modalitate de lucru: Desk Sharing.
Co-Working-Spaces sau spații mari de birouri: alegerea flexibilă a stațiilor de lucru are ca obiectiv, alături de reducerea costurilor, încurajarea schimburilor dintre colegi și creșterea productivității. Mulți angajați din Fexible Offices se confruntă însă zilnic cu căutarea unei stații de lucru libere, găsirea partenerilor de proiect sau căutarea unui spațiu liniștit. Și asta deși în multe cazuri Facility Monitoring indică un procent redus de ocupare a birourilor.
Sistemul de rezervare iotspot le facilitează angajaților găsireași rezervarea rapidă și simplă a stațiilor de lucru.

 iotspot este un instrument ușor de implementat și de înțeles pentru gestionarea inteligentă a stațiilor de lucru. Integrat în DESK 2, spre exemplu, acesta devine un produs unic pentru biroul modern. Utilizatorul se poate informa rapid, prin intermediul unei aplicații intuitive, cu privire la stațiile de lucru disponibile și le poate rezerva confortabil și, opțional, le poate găsi prin intermediul funcției de hartă. O prelungire a șederii sau o anulare anticipată sunt posibile cu un singur clic. De asemenea, aplicația oferă numeroase caracteristici suplimentare, precum funcția integrată de căutare a colegilor. Companiile beneficiază de colectarea exactă a datelor relevante privind utilizatorii, faptele vizualizate și conformitatea cu GDPR.

Fii zilnic pregătit pentru schimbare. Acționează mai rapid și mai eficient. Fii flexibil și nu pierde din vedere propriile valori

Sună cunoscut, nu-i așa?
Nu doar digitalizarea este o parte permanentă a mediului de lucru. Cerințele angajatorului și ale angajatului cresc mereu, iar spațiul de lucru trebuie să evolueze în același ritm. Nu doar digitalizarea este o parte permanentă a mediului de lucru. Așteptările din partea angajatorilor sunt tot mai mari, iar angajații la rândul lor au așteptări tot mai mari de la spațiul de lucru.
Flexibilitatea ocupă astfel cel mai important loc: psihic, social și fizic. Infrastructurile rigide de birouri stânjenesc deseori spațiile libere dorite. Un obstacol în calea productivității? Absolut!
Munca în echipă și în cadrul unui proiect sunt o provocare pentru dinamica spațiilor. E timpul să punem la încercare funcționalitatea și cerințele de viitor ale formelor flexibile din cotidianul vieții profesionale.

Next Generation Office

Soluțiile noastre ingenioase vă oferă exact funcționalitatea de care aveți nevoie, pentru un mediu de lucru al viitorului flexibil și eficient. Infrastructurile rigide sunt de domeniul trecutului. Gama de produse Next Generation Office vă ajută să transformați provocările în oportunități și teama în curiozitate. Ea va aduce și un plus de bunăstare la locul de muncă.

https://www.bachmann.com/ro

Share