Bateria de bucătărie cu design dublu arcuit KLUDI E-GO, premiată la Plus X Awards 2012

București, 30 mai 2012 – Noua versiune KLUDI E-GO, prima baterie de bucătărie hibrid din lume, a fost premiată recent la cinci categorii de către juriul Plus X Award, cea mai râvnită distincție pentru inovații în tehnologie la nivel internațional. Astfel, Plus X Award a apreciat Design-ul Sofisticat, Ușurința în Folosire, Funcționalitatea Rafinată și Înalta Calitate a noii KLUDI E-GO, care, în plus, a fost desemnată și „Cel mai bun produs al anului 2012” la categoria baterii pentru bucătărie.

baterie KLUDI E-GO

Această recunoaștere vine ca o accentuare a designului și funcțiilor deosebite pe care gama de produse KLUDI E-GO le oferă, în contextul în care și prima versiune a bateriei de bucătărie a fost premiată în 2010 cu Plus X Award la categoriile Design și Funcționalitate.

Noua KLUDI E-GO, gândită ca o completare a gamei de baterii pentru bucătărie a producătorului german, prezintă, în mod clar, tot ce este posibil din punct de vedere tehnic și optic la un produs de bucătărie, creând o simbioză unică între formă și funcții.

Cu un design dublu arcuit, noua KLUDI E-GO este realmente diferită. Datorită furtunului separat de elementul metalic, placat cu crom,  pipa bateriei poate fi rotită la un unghi de 360 de grade. Forma, ce conferă stabilitate bateriei de bucătărie, permite KLUDI E-GO să aibă rezultate impresionante de rezistență în timp.

În plus, tehnologia hibrid a KLUDI E-GO, o inovație brevetată de compania germană, este unică în lume, deoarece bateria poate fi controlată atât manual, cât și electronic, în funcție de preferința utilizatorului. Sistemul hibrid dezvoltat special pentru KLUDI E-GO oferă astfel o multitudine de funcții, așa încât această baterie a devenit partenerul perfect într-o bucătărie modernă.

Operarea manuală este posibilă în orice moment prin manevrarea levei aflată în partea laterală a bateriei, în timp ce senzorul de mișcare al noii baterii KLUDI E-GO este în permanență activ. Este de ajuns să vă apropiați mâinile de baterie și apa va începe să curgă. Această funcție este foarte utilă mai ales în timpul gătitului, când aveți mâinile ocupate cu mai multe ustensile de bucătărie în același timp. În plus, totul este igienic, nefiind nevoie să atingeți bateria.

Share