Corpuri de iluminat decorative Braytron

De tip : plafonieră, suspendate, tip spot, de perete, de interior sau exterior, cu iluminat direct sau indirect, în stil modern sau clasic, corpurile de iluminat decorative Braytron sunt ideale atat pentru clădirile de contrucții civile sau industriale cât și pentru consumatorii finali .

Lumina poate îmbunătăți starea de spirit, ne poate afecta sau ajuta vederea, poate înlătura stresul psihologic sau ne permite o mai bună concentrare asupra activitățiilor cotidiene. O lumină potrivită poate schimba în totalitate atmosfera dintr -o locuință. Pentru că ziua este mai scurtă toamna și iarna și pentru că avem nevoie de mai multă lumină artificială în această perioadă a anului, compania Braytron SRL cu sediul în Bucuresti, Bdul Iuliu Maniu nr 616 , lansează pe piața de profil din România corpurile de iluminat decorative de interior, dedicate iluminatului rezidențial .

Blade SR Round 400 / 500:  Plafonierele rotunde cu montaj aplicat, sunt soluția simplă și utilă pentru iluminatul unei încăperi ca: dormitoare, camere de copii sau chiar living. Cu un diametru de 400mm sau 500mm, o putere de 36W și 45W, un flux luminos de 3020Lm și 3680Lm disponibile în 3 culori diferite : alb, negru și lemn, poziționate central acestea oferă camerei o atmosferă aparte de armonie și confort.
Avantajul major îl prezintă întrerupătorul 3 în 1, CCT (temperatură de culoare corelată) poziționat în interiorul corpului ( lângă driver ) cu 3 poziții, cu ajutorul căruia se poate selecta sau schimba manual temperatura de culoare preferată de aprindere: lumină caldă 3000K, lumină neutră 4000K sau lumină rece 6500K .
Pentru un mai mult confort, gama mare, adică plafonierele cu diametrul de 500mm sunt și în variantă separată cu telecomandă. Aceasta are mai multe funcții: ON/OFF, dimmarea intensității luminoase de la 5% la 100% butoanele sus-jos, selectarea directă a celor 3 temperaturi de culoare 3000/4000/6500K prin cele 3 butoane sau dimmarea lor treptată prin butoane stânga- dreapta.
Prin selecția butonului “Night light mode” se autosetează o lumină de veghe, o lumină difuză de intensitate cât mai mică ideală pentru camera bebelușilor sau a copiilor mici. De asemenea există selecție individuală de programare OFF pentru 30 minute.
Puteți selecta ușor și simplu direct din pat sau din fotoliu diferitele variante de confort fără să vă ridicați la întrerupător.

Blade SR Square 400 / 500   Plafonierele Braytron pătrate 400x400mm și 500x500mm au aceleași puteri și îndeplinesc aceleași funcții ca și varianta rotundă, forma lor amplifică diversitatea în amenajările interioare, în funcție de suprafață, formă sau destinatia încăperilor, astfel puteți alege forma preferată.

Blade PD Round 450 / 600 și Blade PD Square 450 / 600   Sunt 18 variante de corpuri de iluminat Braytron suspendate rotunde si patrate.  Selectați-le în funcție de designul și destinația încăperii. Lămpile suspendate reglabile pe înălţime sunt soluţia ideală pentru spații largi și înalte. Minimaliste și moderne cu o putere de 36W și 45W, flux luminos de 3240Lm și 4050Lm acestea sunt disponibile tot în 3 culori: alb, negru și lemn, indice de redare al culorii >80 și pot fi fixate pe orice tip de plafon folosind cârlig sau șuruburi.

Blade LN Rct  Sunt varianta suspendată a corpurilor de iluminat Braytron dreptunghiulare cu dimensiunile : 1200x200x60mm cu o putere de 45W și 4050Lm flux luminos. Pendulele suspendate deasupra mesei principale sunt accesoriile perfecte pentru sufragerie și bucătărie: nu doar pentru că asigură o cantitate suficientă de lumină, dar atrag rapid privirea oricui vă trece pragul casei. Recomandate și pentru recepții, baruri sau coridoare lungi.

 

Corpurile de iluminat decorative Braytron au indice de protecție IP20, clasă energetică A+ și termenul de garanție 3 ani .

Spot Vision Electric & Lighting este distribuitor oficial Braytron în România www.spotvisionelectric.ro

Braytron Lighting expert !

 

Share