COPA-DATA își pregătește pentru viitor programul de parteneriate

COPA-DATA-Beneficii îmbunătățite pentru parteneri și clienți

COPA-DATA și-a întărit abilitatea de a crește împreună cu partenerii săi în viitor. Producătorul independent de software pentru automatizări industriale și energetice și-a re definit Partner Community-ul pentru a-l pregăti pentru viitor. Noi forme de parteneriat oferă beneficii adiționale pentru parteneri și mai multă transparență pentru clienții finali.
Cu 240 de companii ca membri certificați, în peste 45 de țări, COPA-DATA Partner Community se bucură deja de o prezență globală mare. În decursul anilor, producătorii platformei software zenon s-au aliat cu o rețea globală de specialiști din sectorul energetic și de producție. Compania intenționează să extindă această abordare de succes cu un program de parteneriate restructurat. ”Scopul nostru este de a crea o rețea globală mult mai strânsă de profesioniști ce pot susține clienții finali pe plan local cu expertiza lor referitoate la produs, implementare și suport”, explică Johannes Petrowisch, Head of Corporate Partnerships, referitor la ideea din spatele restructurării. Ca pas următor, compania își extinde comunitatea de Partner Community pentru a include membri adiționali.
COPA-DATA a adăugat un nou nivel de membru – ”Listed member”. Acest nivel le va permite companiilor să interacționeze cu zenon într-un stadiu inițial. Membrii pot apoi să obțină calificări printr-un program de training bine pus la punct. Odată ce companiile îndeplinesc cerințele declarate, ei pot să se bucure de beneficii adiționale ca partener certificat.


Inițiativa de calificare pentru parteneri

Cu programul său extins, COPA-DATA dorește să distribuie cele mai noi informații despre platforma software zenon către o audiență mai mare. Activitățile programate includ evenimente globale pentru parteneri și acces gratuit la cursuri de training online și tutoriale video.
Pentru a asigura o calitate înaltă pentru clienții finali, COPA-DATA validează regulat statutul partenerilor săi.
COPA-DATA a stabilit, de asemenea, colaborări cu instituții educaționale și de cercetare pe o nouă bază.
”Intenția este de a ne ajuta să ne asigurăm că instituțiile primesc suportul necesar pentru a implementa zenon în mod intensiv și creativ în activitățile lor de cercetare și predare”, susține Johannes Petrowisch. Aceste colaborări cu parteneri educaționali și de cercetare joacă un rol important în stimularea inovației în ceea ce privește dezvoltarea zenon.

office@kreatron.ro
www.kreatron.ro

Vă invităm la standul nostru de la IEAS 2019 Sala Unirii, stand A25

Share