Control bazat pe PC pentru industria de prelucrare: Panouri de Control seria CPX pentru zone periculoase

Constructie de înalta calitate si design elegant: Panouri Multi-touch pentru Ex Zone 2

Prin integrarea sistematică a tehnologiilor multi-touch avansate în portofoliul Control Panel și Panel PC, Beckhoff oferă de mulți ani construc torilor de mașini, producătorilor și altor industrii, concepte noi pentru interfețe operator. Cu noua serie CPX Control Panel, aplicațiile în zone pe riculoase, clasificate ca Zona 2/22, sunt avantajate. Calitatea ridicată și carcasa robustă de aluminiu asigură fiabilitate și durabilitate în medii de lucru dure și cu risc de explozii. Acest aspect aduce avantaje semnificative în ceea ce privește operabilitatea și designul pentru aplicații în industriile de prelucrare.

Beckhoff oferă o soluție integrată în sistem pentru protecția împotriva exploziilor prin adăugarea unui portofoliu nou și extins de componente rezistente la explozii. Aceste soluții oferă concepte fără limite către Zona 0/20. Pe lângă Panourile de control și Panel PC-urile din seria CPX, Bekchoff a mai introdus noua serie ELX de Terminale EtherCAT cu interfețe cu siguranță intrinsecă pentru conectarea dispozitivelor de pe teren până la Ex Zone 0/20, precum și software de control-comandă TwinCAT cu numeroase interfețe specifice tehnologiei de prelucrare.

Portofoliul CPX oferă o gamă largă de formate de ecrane, dimensiuni, opțiuni de instalare și caracteristici. Gama de formate include versiuni de 15 inci (4:3), 19 inci (5:4) și 21,5 inci (16:9 ecran lat). Asta înseamnă că aplicațiile din industriile de prelucrare acum pot beneficia de tehnologia multi-touch capacitivă, ceea ce facilitează realizarea de concepte operaționale intuitive și bogate în opțiuni și caracteristici.
Pentru asigurarea îndeplinirii tuturor cerințelor aplicațiilor, atât seriile CPX29xx cât și CPX39xx oferă Panouri de control-comandă destinate integrării în dulapuri de control, precum și panouri cu IP 65 cu instalare pe un braț. La fel este și în cazul Panel PCs fără ventilator din seriile CPX27xx și CPX37xx. Echipate cu procesoare Intel® Atom™ economice și rezistente la căldură, ele asigură un control al sistemului sigur și de înaltă performanță.

Descoperă și încearcă !

Beckhoff Automation produce echipamente și software de înaltă calitate, utilizând tehnologii de ultimă generație și tehnici de dezvoltare ultra-moderne în
realizarea tuturor produselor lor. Pentru a lua cea mai bună decizie în ceea ce privește proiectele dumneavoastră și pentru a vă familiariza cu posibilitățile de
automatizare specifice domeniului dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați pe adresa: office@kreatron.ro.

Pentru mai multe detalii referitoare la partenerii noștri și produsele lor puteți accesa: www.kreatron.ro

 

 

Share