Cabluri de alimentare pentru electrocasnice marca Prysmian

Prysmian Group, lider mondial în industria sistemelor de cablu de energie și telecomunicații, a dezvoltat de-a lungul timpului un know-how în ceea ce privește producția cabluri și accesorii de calitate, gata să satisfacă și cele mai pretențioase cerințe și să îndeplinească cu succes toate cerințele, testele și sarcinile la care sunt supuse și pentru care au fost concepute.

La Slatina, pe lângă fabrica de cabluri de energie avem un departament de producție al cablurilor de alimentare.

În urmă cu mai bine de un deceniu, am început să producem cabluri de alimentare punând accent pe domenii precum dezvoltarea de produse, îmbunătățirea proceselor de fabricație și personalizarea produselor pentru a putea satisface toate nevoile clienților noștri. Reputația noastră de lider mondial în industria de cabluri de energie și telecomunicații s-a extins și la produsele noastre electronice. Încă de la început, am furnizat materiale de calitate superioară de la furnizori de încredere pentru a crea cabluri de alimentare pentru utilizare în aplicații industriale, comerciale și casnice.

Indiferent dacă este vorba de o mașină de spălat, un frigider, o unealtă electrică sau un aparat industrial, cablurile noastre de alimentare se vor potrivi perfect acestora.

Cu performanțe de cea mai înaltă calitate, o durată de viață mai lungă decât a produselor similare de pe piață și capacitatea noastră de a le adapta în funcție de cerințele specifice ale clienților, puteți fi siguri că alegerea unui cablu marca Prysmian este una câștigătoare. Și, pentru a vă convinge că oferta noastră este cu adevărat cea mai bună, toate cablurile noastre de alimentare sunt certificate KEMA KEUR și HAR.

Mai mult, fiind cel mai mare producător de cabluri din lume, ne înțelegem și ne asumăm responsabilitatea atât pentru oameni, cât și pentru planeta pe care trăim. De aceea adoptăm o abordare responsabilă sunt toate cablurile Prysmian Group sunt certificate conform directivelor și reglementărilor importante.

Caracteristicile produselor

Cablurile noastre de alimentare au performanțe unice. Le puteți trage, îndoi, rula și tot veți mai avea un cablu fără defecte și gata să vă pună dispozitivul în mișcare. Lucrând sub marca Eurelectric, oferim o gamă largă de produse, inclusiv cabluri de alimentare cu cabluri flexibile din PVC, cabluri de cauciuc armonizate și alte soluții adaptate clienților. Portofoliul nostru este completat cu fire individuale special concepute pentru aplicații OEM și toate produsele noastre sunt conforme cu reglementările din industrie. Realizăm teste amănunțite și recurente pe toate cablurile noastre pentru a ne asigura că sunt sigure atât pentru aparatele casnice, cât și pentru aplicațiile industriale. Astfel putem fi siguri că produsul pe care ți-l oferim este unul de calitate.

 

Gama de produse

 

Fișă 1610

16A / 250V Bipolar + Împământare
Fișă cu doi poli și sistem dublu de împământare. Clasa I de siguranță.
Instalare: electrocasnice mici și mari, echipamente IT

 

 

Fișă 1630

16A / 250V Bipolar + Împământare
Fișă cu doi poli și sistem dublu de împământare. Clasa I de siguranță.
Rezistență la apă – IP44.
Instalare: scule electrice portabile

 

Fișă 1669

16A / 250V Bipolar
Fișă cu doi poli. Clasa II de siguranță.
Protecție la apă IP44.
Instalare: scule electrice portabile, electrocasnice mici

 

Fișă 1622

13A / 250V
Fișă cu trei poli pentru piața UK. Siguranță integrată.
Instalare: electrocasnice mici și mari, echipamente IT, illuminare, scule electrice portabile, TV / video

 

 

Fișă 1668

16A / 250V
Cablu de alimentare cu capăt plat și doi poli, pentru unelte electrice. Clasa II de siguranță.
Instalare: scule și unelte electrice portabile

 

 

Fișă 1664

16A / 250V Bipolar
Fișă dreaptă pentru aparate izolate. Clasa II de siguranță.
Instalare: scule electrice portabile, electrocasnice mici

 

 

Fișă1683

Fișa 2,5A / 250V Bipolar
Ștecher plat cu doi poli. Clasa de siguranță II.
Instalare: electrocasnice mici, iluminare, TV / video

 

Conector 2254

2,5A / 250V Bipolar
Conector cu doi poli. Clasa II de siguranță.
Instalare: iluminare, TV / video

 

 

Contactați-ne pentru detalii:
Prysmian Cabluri și Sisteme S.A.
Tel.: +40 329 406633
E-mail: infocables-ro@prysmiangroup.com
www.prysmiangroup.ro

 

Share