CENTRU DE PRINTING Promelek XXI

Una dintre cele mai importante firme din țară din domeniul instalațiilor și echipamentelor electrice de joasă şi medie tensiune, Promelek XXI SA a lansat recent un CENTRU DE PRINTING care oferă servicii de tipărire profesională alb, negru și color pentru etichete și tile de marcare a tuturor componentelor tablourilor electrice și de automatizare după cum urmează:

  • etichete pentru cleme șir/aparataj (de la firmele Weidmüller sau furnizori de echipamente similare)
  •  etichete pentru cabluri și conductoare,
  • etichete tip tuburi termocontractibile,
  • etichete pentru butoane, lămpi, instalații, utilaje și
  • etichete de produs auto-adezive, inclusiv metalice, din inox sau aluminiu.

Serviciul lansat la sediul Promelek XXI din București se adresează tablotierilor, integratorilor, automatiștilor și electricienilor care doresc să
lucreze la cele mai ridicate standarde folosind o modalitate rapidă și eficientă de marcare de etichete pentru blocurile terminale, conductoare, cabluri și aparate, dar care, pentru moment au decis să nu investească în sisteme proprii de marcare industriale. Reducerea erorilor si acuratețea datelor eficientizează procesele consumatoare de timp și crește productivitatea muncii.
„Am ales să echipăm CENTRUL DE PRINTING cu imprimantele Weidmüller, nume care de peste 40 de ani este sinonim cu echipamente, elemente de marcare, imprimante și unelte care îndeplinesc cele mai înalte standarde și cerințe“, a declarat Nagy Károly, director general Promelek XXI SA.
„Acest lucru este demonstrat și de premiul German Innovation Award 2021 câștigat recent de cea mai nouă imprimantă Weidmüller, PrintJet CONNECT, premiu pentru care îi felicităm“.
Imprimantele Weidmüller din dotarea CENTRULUI DE PRINTING Promelek XXI București sunt pentru moment PrintJet Connect – imprimantă color cu tehnologie cu jet de cerneală și THM MultiMark – imprimantă monocrom, cu tehnologie cu transfer termic și ribbon alb sau negru. Sistemele profesionale de marcare industrială sunt însoțite de software-ul M-Print®PRO pentru a facilita importul, editarea și gestionarea datelor.


„Felicităm inițiativa deschiderii noului Centru de printing al partenerului nostru Promelek. Ne sprijinim clienții în transformarea digitală și suntem parteneri de bază în distribuția de energie, semnale și date, precum și în crearea de noi modele de afaceri – motiv pentru care susținem acest demers și îl considerăm drept un pas important și firesc pentru susținerea proceselor din industrie“, declară Claudiu Totea, director general al Weidmueller SRL. Noul serviciu Promelek XXI a fost lansat cu o promoție atractivă, în cadrul căreia cei interesați sunt invitați să-l testeze gratuit în perioada 20.05.2021 – 31.11.2021, indiferent de volumul etichetelor de printat, urmând să achite doar costul consumabilelor utilizate (etichete/tile).
Detalii despre acest serviciu gasiti AICI.  

Share