Catalogul de produse Lapp, acum și în limba română

Pe 16 aprilie a.c. grupul german Lapp a lansat la București primul catalog în limba română, eveniment important pentru că oferă pieței locale un important volum de infomație tehnică despre cele peste 40000 de produse ale sale. Lapp Group este unul din liderii în producerea de cabluri și accesorii pentru cabluri și prin acest pas aduce un argument serios în favoarea intențiilor sale de a crește cu circa 20% cifra de afaceri anul acesta față de cel precedent. Dezvoltarea pieței de cabluri și accesorii din România este ținta grupului german, care pretutindeni în lume s-a impus prin calitatea deosebită a produselor sale. Această calitate se transferă asupra clientului prin reducerea costurilor totale de producție și exploatare. Siguranța deplină oferită de produsele Lapp Group clientului este un alt argument puternic oferit în favoarea alegerii sale.

lappcatalog

Cablul OLFLEX este un produs din clasa premium și el s-a impus și în alte țări din Europa și din întreaga lume, acolo unde produsele Lapp Group se bucură de o maximă încredere din partea clienților și de o reputație excelentă. Așa cum declara dl. Ales Vaicenbacher: „nu este simplu și nici ușor să fii unul din producătorii de top din domeniu dar odată convinsă de avantajele produselor Lapp, clientela sa rămâne fidelă“.

Calitatea de top este deci cheia succesului producătorului german Lapp Group și strategia sa pentru piața românească este aceeași, a impunerii prin calitatea superioară a produselor sale. Dl. Dan Ionaș, directorul de vânzări al reprezentanței Lapp Kabel România, a declarat că grupul german va investi în educarea piaței locale prin organizarea de traininguri în mediul universitar. Catalogul este bineînțeles un argument solid în favoarea acestei intenții. Cele aproape 1200 de pagini fac din Catalogul Lapp Group o adevărată referință tehnică în domeniul caburilor și al conecticii și cu siguranță că apariția lui va consacra poziția de lider pe piața din România a grupului german. Munca de traducere în limba română, desfășurată de echipa Lapp din România, a fost extrem de solicitantă, iar rezultatele se speră să fie pe măsura acestor eforturi.

Catalogul va fi distribuit solicitanților din România, profesioniști din domeniul ingineriei electrice.

Acesta poate fi solicitat la: http://lappromania.lappgroup.com/nc/servicii/solicita-catalog.html.

Share