Cabur lansează în România noi produse: clemele EFC și imprimantele SMARTPRINT și EPSON CABUR

CABUR ROMANIA a organizat miercuri 06.02.2019, începând cu ora 14:00, în sala de festivități a office buildingului din Calea Plevnei nr 139, corp B, prezentarea noilor produse intrate în 2018 în portofoliu:
• Gama de cleme con ectare rapidă EFC (Easy Fast Connection) de tip Push-In.
• Sisteme de marcaj industrial: imprimante SMARTPRINT și EPSON-CABUR.
Au participat: Sig Eros Gulli – Export Manager & Owner Cabur Italia, Alexandru Cazacu – Sales Manager CABUR România, Iulia Melenciuc –Sales Executive CABUR România.
EFC – EASY FAST CONNECTION
Noua gamă EFC cu tehnologie de conectare Push-in oferă un mod rapid, eficient și performant de legătură pentru orice tip de cablu. Tehnologia de conectare Push-in permite cablurilor și conductorilor să fie racordate cu sau fără tratare prealabilă. Cablul este inserat direct în clemă, fără ajutorul șurubelniței (sau al oricărui alt instrument) pentru a deschide arcul clemei, realizându-se o conectare electrică sigură și durabilă. Această conectare este simplă și precisă, astfel încât un tablou electric poate fi cablat cu o singură mână, fără ca să existe impact asupra performanțelor. Acest lucru duce la înbunătățirea calităților ergonomice. Pentru conec tarea cablurilor rigide este suficient să se apese pe butonul de pe partea frontală a clemei și arcul de racord se va deschide pentru a permite justa inserare a cablului.

 

Imprimanta SMARTPRINT
Noua imprimantă cu tehnologie de transfer termic SmartPrint este răspunsul Cabur la diferitele necesități din lumea marcajului industrial. Ideală pentru identificarea blocurilor terminale, a cablurilor și a componentelor electrice, SmartPrint se caracteri –
zează prin designul său inovator, dezvoltat astfel încât utilizarea sa să fie imediată, ușoară și intuitivă. Imprimarea fiabilă, versatilă, precisă și rapidă, de înaltă rezoluție, face posibilă crearea de etichete durabile, de o calitate excelentă. Echipat cu ecran, semnal acustic și două taste de control, SmartPrint permite imprimarea de texte alfanumerice, logo-uri și simboluri grafice pe numeroase suporturi de marcare.
Cabur este unul din liderii industriei de conectică italiană, cu o vechime de peste 65 de ani, ce a dezvoltat și implementat o mare gamă de produse pentru industria electrotehnică și electronică, cu un design propriu și care este recunoscut pentru produsele sale fiabile chiar și în cazul utilizării lor în condiții extreme. În continuarea clemelor șir, care reprezintă core-businessul companiei, au fost adăugate ofertei de-a lungul timpului și alte familii de produse precum: sisteme de marcaj industrial, produse electronice și pentru instalații și sisteme inovative pentru sisteme fotovoltaice.

S.C. CABUR ROMANIA S.R.L.
Calea Plevnei nr.139, corp B, Cam 25, sector 6 București, Alexandru Cazacu – Sales Manager România, Alexandru.cazacu@cabur.eu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share