Bilete la jumatate de pret la CEBIT Hanovra, 11-15 iunie 2018

Revista ELECTRICIANUL va asigura un pret redus cu 50%  la  cumpararea biletelor de acces la CEBIT. Anul acesta nu se  mai acorda bilete de acces gratuite la CEBIT !

Cu ajutorul acestui cod promotional, se pot achizitiona bilete la jumatate de pret. Pretul unui bilet intreg, achizitionat pana in data de 27 mai este de 100 Euro ( folosind codul  de mai jos, doar 50 Euro).

Atentie, dupa data mentionata, costul biletului de acces la CEBIT  va ajunge la 200 Euro (100 Euro cu codul de mai jos).

Cod:  wtwHKaWKUt

Tichetele se valideaza aici: https://www.cebit.de/de/be-part-of-it/tickets/

Doritorii vor trebui sa se inregistreze pentru a putea genera biletele.

 CEBIT Hanovra se relansează la ediția  din 2018 !

Digitalizarea influențează toate aspectele vieții, de la economie și modul în care ne conducem afacerile la societate și felul în care trăim, politică și cultură. Totul se schimbă, iar toate aceste schimbări aveau nevoie de o platformă de prezentare, de un forum. CEBIT a înțeles această nevoie și s-a adaptat cerințelor: ”More Leads, More Experience, More Inspiration” este motto-ul sub care va avea loc noul CEBIT Hannover. Începând cu anul 2018, CEBIT Hannover va deveni platforma de business pentru digitalizare și inovație.

CEBIT 2018 va fi organizat pentru prima dată în perioada verii, între 11 – 15 iunie! Segmentul de B2B își va aștepta  vizitatorii de marți până vineri, de la ora 10.00 până la orele 19:00.

Programul  de networking va continua în jurul celor două scene amenjate în spațiul liber din centrul expoziției până la orele 23.00. Ziua de luni, 11 iunie, va fi dedicată evenimentelor speciale, presei, factorilor politici  și ceremoniei de deschidere.

 

Share