Building Integration System – Platforma dumneavoastră pentru managementul securității și siguranței personalizate

O platformă unică pentru toate cerințele clădirii

Managementul eficient al clădirii devine nu numai o provocare mai importantă dar și una mai complexă.

Niciodată ca până acum, organizațiile nu au folosit multiple sisteme de monitorizare și control al clădirilor, mergând de la alarmare la incendiu și efracție până la controlul accesului, supravegherea video și sistemele automate din clădiri.

Eficient dar simplu

Monitorizarea eficientă dar simplă, controlul, administrarea și mentenanța tuturor acestor sisteme pot fi o provocare uriașă pentru că sistemele individuale servesc unor nevoi individuale.

Pentru a asigura securitatea și managementul complet al unei clădiri, aveți nevoie de un număr de funcții și dacă le doriți pe toate, trebuie să meargă în paralel. Această abordare este nu numai ineficientă, nesigură și costisitoare, dar de asemenea este dificilă pentru dezvoltare atunci când cerințele se schimbă.

Un singur sistem – dar foarte flexibil

Aceasta este gândirea ce stă la baza Building Integration System (BIS). Ideea este aceea a unei soluții care să răspundă oricărei cerințe, combinând diferite funcții ale managementului într-o platformă unică, care să ofere răspunsuri simple la întrebări dificile.

Dar deoarece fiecare organizație are cerințe de management al clădirii unice, Building Integration System este modular. Aceasta înseamnă că, similar construcției de blocuri, puteți adăuga sau înlătura elemente individuale pentru a crea noi combinații, ceea ce va oferă o maximă flexibilitate.

Aceasta vă garantează că veți obține soluția pe care o doriți pentru managementul integrat al clădirii.

Nu contează cât de extinse sau complexe sunt cerințele managementului clădirii dumneavoastră, BIS răspunde flexibil și este extrem de ușor de folosit. Cum lucrează?

Simplu. Building Integration System combină un număr de sisteme tehnice: alarmarea la incendiu și efracție, monitorizare video, control access și sisteme de evacuare. Toate într-o singură platformă modulară.

Un sistem modular asigură pentru o flexibilitate sporită

Pentru a funcționa optim, un sistem de management al clădirii trebuie să răspundă cerințelor speciale ale dumneavoastră. Dar și mai important este ca un sistem bun să poate suporta modificări ulterioare. Ceea ce doriți astăzi poate fi prea puțin pentru ce doriți mâine. Și cine vrea să cumpere un întreg sistem nou doar pentru că cerințele s-au schimbat? Iată de ce Building Integration System este modular: diferite module de performanță ridicată (engines) împart o singură platformă și pot fi combinate în mod flexibil.

  • Modulul de automatizare (Automation Engine): controlează și monitorizează sistemele de alarmă la incendiu și la efracție, de adresare publică și orice dispozitiv compatibil OPC al unor terți pentru automatizarea clădirilor;
  • Modulul Video (Video Engine): monitorizare video folosind sisteme Bosch sau ale unor terți;
  • Modulul Control Acces (Access Engine): modul control acces folosind  hardware control access Bosch;
  • Modul de Securitate (Security Engine): o combinație a sistemelor speciale de alarmă la efracție Bosch cu funcționalitate simplă de control acces.

Managementul clădirii cu beneficii maxime

O perspectivă optimă pentru securitate maximă.

Este posibil să protejați ceea ce puteți să vedeți. Iată de ce Building Integration System oferă o perspectivă generală a organizației dumneavoastră cu toate subsistemele pentru a vedea starea tuturor detectorilor individuali. Aceasta este o cerință inițială importantă pentru răspunsul prompt și adecvat la situații periculoase.

Automatizarea, supravegherea video, controlul accesului si securitatea: combinate pentru a crea un sistem de înalta performanta pentru managementul cladirii

Standardele deschise pentru cooperarea fără probleme

Building Integration System funcționează exclusiv cu standarde IT deschise, testate și globale cum ar fi OPC, SML, HTML și Windows – ceea ce face ușor de integrat atât sistemele de siguranță ale unor terți  cât și sistemele de management ale clădirilor.

Aceasta oferă numeroase sinergii și un service optim. Nu necesită prea mult pentru a instrui utilizatorii viitori. Utilizarea investițiilor din trecut este extinsă iar opțiunile de viitor rămân deschise.

În plus, aveți un sistem de management al siguranței care nu este numai extraordinar de eficient dar și compatibil cu structurile existente până la ultimul detaliu.

Managementul inteligent al alarmelor pentru reacții adecvate

În eventualitatea unui pericol, sistemul afișază alarme bazate pe harta locurilor și alte documentații despre alarme. Simboluri animate ale detectorilor și semnale audio semnalează imediat sursa alarmei.

Puteți defini și scenarii de evoluție pentru a asigura răspunsuri imediate și adecvate.

Share