Braytron lighting expert : Un nou standard în LED

 

 

SpotVision Electric & Lighting este unicul distribuitor al Braytron în România.
www.spotvisionelectric.ro

 

 

Brayton este un brand internațional specializat în iluminat cu o experiență de 15 ani în fabricarea și distribuția soluțiilor de iluminat de înaltă tehnologie în patru continente la care accentul cade pe a proiecta,  a fabrica, a dezvolta și a distribui toate tipurile de produse de iluminat, concentrându-se pe tehnologia LED integrată.

De ce Braytron – expertul în iluminat?

Pentru că adevărata determinantă la Braytron este că iluminatul este mai mult o artă decât o știință, astfel primindu-se o apreciere globală și corectă. Lumina nu este numai o modalitate de a oferi vizibilitate, ci și de a pune în valoare. Soluțiile de iluminat Braytron sunt întradevăr rezultatul îmbinării mai multor aspecte astfel: funcționalitate, estetică dar mai ales confort psihologic.

Panel LED BRAYTRON – mai multă lumină, mai puțin consum
În spațiile interioare de lucru, iluminatul este necesar să fie eficient și să asigure o lumină uniformă și puternică. Cele două principii urmărite în conceptul LED Panel-urilor sunt:
1. Consum de energie scăzut, oferind simultan o calitate superioară a luminii;
2. Eficiență și randament luminos înalt.

Beneficiile acestora sunt numeroase, însă vi le enumerăm  pe cele mai importante:
Eficacitate luminoasă ridicată  Gama Panel-urilor LED  pornește de la o eficiență de 85 lm/W, ajungând până la 100 lm/W.
Flexibilitate în design. Braytron pune la dispoziție o varietate de dimensiuni pentru a satisface orice cerință a consumatorului.
• Un plus de luminozitate. Distribuția fluxului luminos este uniformă și confortabilă ochilor.
• Durată defuncționare îndelungată. Panel-urile LED  au o durată de funcționare de 20.000 h.
• Ușurință în instalare. În doar patru simpli pași, panelul este gata de utilizare.Braytron recomandă instalarea acestora în birouri, școli, spitale,  restaurante, săli de expoziție sau de așteptare, centre comerciale și magazine. Cu toate acestea, datorită eficienței și costurilor reduse de întreținere și energie, sunt utilizate frecvent și în spațiile rezidențiale.

 

Lumina zilelor noastre

Panel-urile LED încastrate Braytron sunt dintre cele mai subțiri corpuri de iluminat, având doar 20 mm lățime.Acestea au fost proiectate să se potrivească și să se integreze complet suprafaței de montare. Cât de ușor se instalează? Tot ce trebuie făcut este să țineți arcurile laterale și să așezați panel-ul în decupaj. Panel-urile LED aplicate Braytron sunt de două ori mai mari în  grosime decât cele încastrate și au fost concepute pentru a se potrivi pe aproape orice tip de suprafață. Instalarea se realizează la fel de  ușor, de dată această prin înșurubarea suportului.

Este una dintre cele mai populare soluții de iluminat și pot înlocui fără îndoială orice tip de sursă de iluminat standard, dând un accent modern, actual interiorului. Ce a îmbunătățit Braytron la aceste panel-uri plate, elegante și versatile?
Iluminat continuu, fără pâlpâire. Întotdeauna deranjant, efectul de pâlpâire este pe deplin eliminat la Panel-urile LED Braytron.
Structura din materiale de înaltă calitate. Panel-urile LED Braytron sunt produse din aluminiu.
Consum de energie scăzut. Instalarea panel-urilor LED Braytron reduce consumul de energie cu pana la 60%.
• Înaltă eficiență.

Cerințele și gusturile fiecărui client diferă, așa că o gamă care să cuprindă cât mai multe alternative este întotdeauna bine-venită. Panel-urile LED Braytron sunt disponibile sub formă rotundă sau pătrată, de 3W, 6W, 12W, 18W ori 24W, încastrate sau aplicate, cu temperature de culoare alb cald, alb neutru sau alb rece.

 

 

 

 

 

 

 

Proiectoarele LED Braytron-funcționalitate, confort,  securitate și estetică
Când vine vorba de iluminatul spațiilor exterioare de dimensiuni mari, proiectoarele LED Braytron sunt alegerea potrivită. De ce? Motivele sunt extrem de multe,urmând să parcugem câteva dintre ele:
Durata de viață. Odată ce instalezi un proiector LED Braytron, nu este nevoie să te gândești la înlocuirea acestuia pentru o foarte lungă perioadă de timp, durata
acestora de funcționare ajungând la 20.000h.
Lumina. Fasciculul luminos al proiectoarelor LED Braytron aduce vizibilitate și claritate. Fluxul luminos pornește de la 800lm pentru varianta de 10W și ajunge la
16000lm aferent proiectorului cu o putere 200W.
• Consumul de energie electrică. Consumul proiectoarelor LED Braytron este cu 50% mai mic față de cele standard. Așadar, investiția aduce beneficii și pe termen lung.
• Design. Structură din aluminiu, înveliș din PS pentru instalare exterioară și design inteligent pentru o mai bună disipare a căldurii. Astfel, proiectoarele LED Braytron nu emană căldură, energia electrică fiind conservată la maxim.
Rezistență la intemperii. Proiectoarele LED Braytron au grad de protecție IP65 împotriva particulelor de apă și praf, respectiv IK08 rezisența la șoc mecanic. Mai mult decât atât, pentru siguranța proprietarului, proiectoarele LED Braytron au protecție împotriva supratensiunii.
Unghiul de iluminare. Pentru spațiile ample este nevoie de un unghi de iluminare cât mai larg, care să disperseze lumina pe o suprafață mare. Prin urmare, proiectoarele Braytron au unghiul de dispersie a luminii de 120°.
Temperatură de culoare. Temperaturi de culoare disponibile: 3000K pentru persoanele care doresc un alb cald și 6500K destinat consumatorilor ce au nevoie de o
lumină asemănătoare celei naturale, a zilei. Toate aspectele menționate confirmă încredere 100% în produsele noastre, în Braytron.

Suntem prezenți în al II-lea an consecutiv la târgul IEAS din cadrul Palatului Parlamentului, tot în Sala Unirii.
Vă așteptăm în standul A3 cu cele mai noi produse Panasonic și Braytron.

Share