Productronica Munchen 16-19 noiembrie 2021-cel mai important târg mondial pentru dezvoltarea și fabricarea de produse electronice

Productronica este cel mai important târg mondial pentru dezvoltarea și fabricarea de produse electronice. Târgul oferă o varietate de oportunități expozanților și vizitatorilor: premiere mondiale și produse, soluții și inovații care acoperă întregul lanț valoric, oportunități de carieră exclusive cu diverse formate de networking și, ca de obicei, un program de conferință cu subiecte în trend. La productronica, factorii de decizie și liderii de top din industrie se reunesc – de la organizații și asociații profesionale până la start-up-uri inovatoare. Ca vizitator, puteți stabili contacte inedite și puteți stabilii parteneriate cu companii din Germania și străinătate.
Grupul principal de produse: Sisteme de automatizare, mașini de inserție, echipamente pentru instalații (industriale), servicii, afișaje (LED și LCD), ambalaje electronice, electronică, linii de producție, automatizări, producția de semiconductori, tehnologia de manipulare, fabricarea cablurilor, sisteme de prelucrare cu laser, producția de circuite imprimate, mașini de lipit, construcția de mașini, manipularea materialelor, sisteme de măsurare, microelectronică, tehnologia microsistemelor, nanotehnologie, tehnologia de testare, asigurarea calității, RFID (Identificare prin radiofrecvență), tehnologia camerelor curate, software, mașini-unelte, tehnologia înfășurării bobinelor, produse auxiliare.
Subdiviziuni principale   ale ediției din 2021:

  • PCB & EMS
  • SMT
  • cabluri și bobine
  • semiconductori
  • smart factory

Date despre ultima ediția, cea din 2019:

Nr. expozanți: 1.541
Suprafața: 49.950 m2
Nr. vizitatori: 43.697
Frecvența: din 2 în 2 ani, ultima ediție în 2019
Locație: München

Informatii despre costul biletului de vizitator:

Oricine cumpără un bilet pentru târgul fizic primește automat acces și la târgul online.

  • 1-day ticket (incl. digital pass) – EUR 56
  • 2-day ticket (incl. digital pass) – EUR 80
  • Permanent pass (incl. digital pass) – EUR 99

Pentru detalii accesați   https://www.productronica.com/en/

Share