Bosch și Milestone oferă soluții integrate pentru orice afacere, depășind cele mai ridicate cerințe actuale de siguranță și securitate

  Bosch și Milestone oferă soluții integrate pentru orice tip de afacere, depășind cele mai ridicate cerințe actuale de siguranță și securitate

  Milestone este cea mai răspândită platformă software  la nivel global, ce realizează managementul datelor video pe bază de protocol IP. Având peste  150 000 de instalări la nivel global, Milestone este o platformă de tip OPEN, cu implementări în 27 de țări, având 20 de ani de existență, care integrează produsele a peste 1000 de furnizori de echipamente. Produsele de securitate Bosch sunt integrate perfect în platforma  Milestone și beneficiază de numeroasele avantaje ale acestei integrări depline.

Beneficii ale soluțiilor integrate Bosch și Milestone :

 ▶ Integrarea completă  a produselor de securitate Bosch cu platforma Milestone XProtect® se realizează în toate domeniile de securitate și siguranță: sisteme video de securitate la intruziune, control acces, detecție incendiu și adresare publică.

▶ Se oferă astfel soluții inteligente, care prezintă avantaje comerciale clare, în afară de avantajele ce țin strict de Securitate.

▶ Sunt oferite soluții inteligente de gestiune a datelor, care reduc volumul datelor (necesarul de bandă) ce trebuie transferate cu până la 80%.

▶ Se realizează detecția fiabilă și rapidă a incendiilor folosind imagini video furnizate de camerele Bosch AVIOTEC

▶ Integrarea  se face fără nicio conexiune și fără control video

▶ Sunt oferite sisteme eficiente de control al accesului pentru niveluri ridicate de securitate

 Unde sunt utilizate soluțiile integrate Bosch și Milestone ?

 Magazine cu mai multe etaje

Clădiri de birouri sau cu apartamente de locuit

 

 Transport (Stații de cale ferată și de metrou)

Bosch și Milestone. Soluții integrate pentru fiecare afacere

Integrare completă a întregii tehnologii de securitate și siguranță Bosch cu Milestone XProtect®

Cu Bosch  și Milestone  puteți beneficia de un parteneriat  permanent. Împreună vă oferim o soluție de securitate completă, care integrează  securitatea și siguranța produselor  și tehnologiilor Bosch în Milestone XProtect®, cuprinzând securitatea video, detecția intruziunii, controlul accesului, sistemele de detecție a incediilor și de adresare publică. Prin accesul la cele mai recente inovații  tehnologice  atât de la Bosch, cât și de la Milestone, clienții pot profita de caracteristicile unice ale integrării celei  mai  extinse în Milestone XProtect®  a  produselor de securitate și siguranță  din portofoliul Bosch Security:

  • sisteme video,
  • seria B & G de centrale de alarmare la intruziune,
  • controlul accesului,
  • adresarea publică și detecția video a incendiilor (cu camera AVIOTEC).

Această integrare eficientă pe mai multe domenii, permite Bosch și Milestone să ofere  clienților lor un mod simplu și centralizat de a interacționa cu sistemul lor de securitate și siguranță. De exemplu, centralele de alarmă la intruziune Bosch din seriile B și G  sunt concepute pentru a integra  controlul accesului cu detecția  incendiilor, Video IP și multe altele. Clienții își simplifică  efortul, fiind necesar  să învețe, să utilizeze și să întrețină  un singur  sistem de securitate În plus, un singur sistem reduce costurile de instalare și întreținere și reduce valoarea  factorului TCO (Total Cost of Ownership- costul  total de instalare/utilizare/întreținere a sistemului) .

Această integrare profundă între Bosch și Milestone, permite de asemenea o securitate mai inteligentă atunci când analiza  video avansată este integrată cu Milestone XProtect®, ceea ce permite clienților să utilizeze în mod eficient  tehnologii cum ar fi metadata fusion.

Soluții inteligente care oferă avantaje comerciale clare dincolo de securitate

În ciuda  volumului  uriaș de date video colectate,  doar o parte limitată este utilizată de întreprinderi, deoarece majoritatea se concentrează în principal pe furnizarea informațiilor corecte în caz de urgență sau pe furnizarea probelor corecte după un act criminal. Dar când analiza video de la Bosch (încorporată din fabricație) este integrată perfect cu Milestone XProtect® , clienții  pot interpreta datele direct la sursă, ceea ce îi ajută să ia rapid decizii de afaceri corecte.

Pentru întreprinderile mici și mijlocii, marile lanțuri comerciale, clădirile comerciale, Essential Video Analytics  de la Bosch integrat cu Milestone XProtect® poate fi utilizat pentru :

  • detecția anticipate a intruziunilor (prin activarea alarmei și identificarea persoanei sau obiectului care intră într-un câmp predefinit);
  • detectarea ieșirilor de urgență blocate sau a obiectelor abandonate nejustificat și analiza comportamentului în spații comerciale (de exemplu, numărul de persoane prezente) pentru a optimiza securitatea în magazin, întreținerea  și experiența clienților.

Soluțiile inteligente de gestionare a datelor, reduc necesarul de bandă de transfer  a datelor cu până la 80%.

Protejarea în viitor a securității clienților dvs. în afaceri le permite să fie pregătiți pentru cantitățile mari de date pe care soluțiile de securitate video vor trebui să le gestioneze. MilestoneXProtect® suportă streamingul inteligent Bosch, compresia video H.265 și reducerea zgomotului  prin IntelligentDynamic, tehnici care reduc necesarul de viteză de comunicație cu până la 80%. Prin urmare, clienții dvs. beneficiază de un necesar mai redus de viteză pentru rețeaua de comunicație, de costuri mai reduse de stocare a datelor video și un număr redus de dispozitive. Detecția corectă și rapidă utilizând camerele video Bosch AVIOTEC IP starlight 8000 integrată în platforma  MilestoneXProtect® stabilește noi standarde în detecția incendiilor prin aplicarea Intelligent Video Analytics la detecția fumului  și a flăcărilor cu viteză și cu siguranță. Conectarea și controlul sistemelor video Bosch la Milestone XProtect® VMS se face fără fir. Milestone XProtect® VMS  suportă centralele de alarmă Bosch B and G, oferind o soluție integrată care combină managementul central, detecția alarmei și supravegherea video. În timp ce XProtect oferă managementul video de ultimă generație, centralele de alarmă  Bosch pot monitoriza orice tip de alarmă fizică (incendiu, intruziune, control acces). Când detectează o alarmă fizică (incendiu, intruziune, încălcare a accesului), panoul de control al centralei Bosch declanșează camerele prin  XProtect pentru a sprijini rapid operatorul, verificând vizual alarma și evitând alarmele false sau contramăsurile greșite. Sisteme eficiente de control al accesului pentru niveluri ridicate de Securitate Bosch Access Professional Edition (APE) și Milestone XProtect® oferă proiecte eficiente de securitate și proiecte la nivel de intrare și pot fi integrate cu alte aplicații, cum ar fi managementul de intruziune, supravegherea video sau managementul  ascensoarelor.

Protejați în viitor securitatea afacerilor clienților dvs., permițându-le să fie pregătiți pentru cantitățile mari de date de video securitate pe care sistemele de securitate vor trebui să le gestioneze. Milestone XProtect® suportă streaming  inteligent Bosch, compresie video  H.265  și Inteligent Dynamic Noise Reduction, care reduce necesarul de viteză de transfer cu până la 80%. Prin urmare, clienții dvs. beneficiază de la o rețea mai puțin solicitată și mai redusă, de costuri de stocare mai scăzute  și de un număr redus de dispozitive.

Detectare sigură și rapidă a incendiilor

Bosch AVIOTEC IP starlight 8000 și Milestone XProtect® au stabilit noi standarde în detecția video a incendiilor prin aplicarea Inteligent Video Analytics pentru a detecta fumul și flăcările rapid și sigur.

Evitarea alarmelor false prin control video 

Milestone XProtect® VMS suportă Bosch B și Seria G, oferind un sistem integrat,  soluție care combină managementul central,  detectarea alarmei și supravegherea video pentru securitate sporită. În timp ce XProtect oferă  managementul video de ultimă generație, centralele de alarmă control Bosch pot monitoriza orice altă alarmă fizică (incendiu, intruziune, control acces). Atunci când detectează o alarmă fizică (incendiu, intruziune, încălcare a accesului), panoul de control al centralei de securitate  Bosch  activează camerele video legate pe XProtect pentru a sprijini  operatorul să ia rapid măsuri și să evite la alarma falsă.

Sisteme eficiente de control al accesului pentru un nivel ridicat de securitate

Bosch Access Professional Edition (APE) și Milestone XProtect® oferă o securitate eficientă pentru proiectele de nivel mediu și redus și poate fi integrat cu alte aplicații, cum ar fi intruziune, supravegherea  video sau managementul  ascensorului.

 

Share