Beneficiați la maxim de capacitățile platformei EPLAN, utilizând pachetele de servicii oferite de companie

Beneficiați la maxim de capacitățile platformei EPLAN, utilizând pachetele de servicii oferite de companie

 

Pentru orice unealtă de lucru modernă și performantă, configurarea inițială și utilizarea corectă este esențială pentru obținerea rezultatelor dorite. Cursurile EPLAN îi pregătesc pe utilizatori pentru acest proces dar, de multe ori, nu este suficient timp pentru această configurare. Serviciile de evaluare și standardizare oferite de compania EPLAN acoperă această lipsă de resurse și vă ajută să profitați la maxim de capacitățile produselor software.

Chiar dacă o instalare cu toate opțiunile implicite, împreună cu setările, configurările și bibliotecile standard ale EPLAN-ului vă permit să folosiți fără probleme aplicația, acesta nu este cel mai eficient mod de lucru.

Configurarea corectă a platformei EPLAN începe prin instalarea particularizată în infrastructura IT a companiei, eventual cu selectarea unei locații pe un server comun pentru stocarea datelor. În continuare, se pot defini diverse setări pentru fiecare utilizator în parte, inclusiv metode rapide de alternat între aceste setări, de exemplu, ajustarea interfeței grafice în funcție de etapa de lucru. Înainte de începerea primului proiect, este foarte importantă crearea unui șablon de proiect care să conțină cartușele, formele pentru rapoarte, setările de numerotare a aparatelor, limbile relevante și multe alte setări specifice companiei sau clientului, toate acestea bazându-se pe șabloanele standard IEC, GOST sau NFPA. Tot o etapă preliminară poate fi și stabilirea documentelor de ieșire, a fișierelor ce trebuie exportate, chiar și a metodelor de import a acestora în alte aplicații, de exemplu crearea unei liste de comandă și importul acesteia în sistemele de gestiune a comenzilor. Chiar dacă librăriile se dezvoltă în timp, bazele acestor librării se pot pune de la început, fie că e vorba de descărcarea de coduri de aparat de pe EPLAN Data Portal, fie că e vorba de extras macrouri din eventualele proiecte existente, sau că e vorba de crearea unei librării speciale de simboluri.

Toate aceste etape pot și ar trebui să fie făcute de către utilizatorii EPLAN din fiecare companie. Sunt însă foarte multe cazuri în care, din lipsă de resurse (de cele mai multe ori de timp!) aceste etape preliminare sunt parcurse sumar. Rezultatul inevitabil este utilizarea ineficientă, uneori chiar greșită a soft-ului! Pentru a evita aceste situații neplăcute, puteți apela la serviciile de configurare și standardizare oferite de consultanții EPLAN. Aceștia vă pot oferi sugestii pentru o instalare completă, sau pot chiar să o facă pentru dumneavoastră; vă pot crea șabloanele de proiect cu tot ce includ acestea, conform indicațiilor dumneavoastră; vă pot crea sau importa bazele de date, librăriile de simboluri și macrourile de care aveți nevoie și vă pot configura toate setările de schimb de date între EPLAN și alte aplicații. Se poate merge și mai departe, prin crearea de bare de butoane speciale pentru acces rapid la anumite comenzi, sau chiar crearea de scripturi pentru executarea automatizată a anumitor operații, chiar a unor calcule electrice!

Toate aceste servicii împreună cu evaluarea modului de lucru și propuneri pentru îmbunătățirea acestuia, sunt servicii înglobate în conceptul EPLAN Experience care înseamnă, pe scurt, că și dumneavoastră puteți beneficia de experiența acumulată în inginerie de peste 30 de ani a consultanților EPLAN.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să ne contactați!

www.eplan.ro

Share