Autodesk crește puterea proiectării 3D cu noile Suite de produse pentru proiectare și creație 2012

Noile suite de produse Autodesk facilitează accesul către seturi largi de soluții software pentru proiectare, simulare și comunicare vizuală special concepute pentru proiectarea în arhitectură, infrastructură, construcții, mecanică și divertisment.

Autodesk, Inc (NASDAQ: ADSK) a lansat noul portofoliu de soluții de proiectare 3D 2012 și extinde familia suitelor de produse. Noile suite facilitează adopția și utilizarea unei game mai largi de produse Autodesk și sunt special dezvoltate pentru acoperirea nevoilor de lucru în domenii extinse. Suitele sunt disponibile în pachete convenabile economic, ce cuprind produse complementare specializate pentru arhitectură, construcții, infrastructură, mecanică și divertisment și care, atunci când sunt folosite împreună, ajută la gestionarea datelor, fluxurilor de lucru și proceselor de proiectare și producție.

„Noua familie de suite Autodesk pentru proiectare și creație ne ajută să ne continuăm drumul către atingerea obiectivului nostru de democratizare a proiectării și creativității”, a declarat Carl Bass, președinte și director executiv Autodesk. „Aceste suite software conțin seturi complete de instrumente care lucrează împreună pentru a ne ajuta clienții să își imagineze, să proiecteze și să creeze produse, clădiri, infrastructuri și filme recunoscute pe plan mondial.”

Suitele Autodesk 2012 pentru proiectare și creație

Familia de suite pentru proiectare și creație Autodesk oferă un acces sporit la instrumente puternice de proiectare specifice industriilor, prin intermediul unor pachete economice de soluții software mai ușor de instalat, implementat și administrat decât produsele individuale. Suitele oferă posibilitatea standardizării modului de lucru pentru mai multe departamente de proiectare, fapt ce oferă o mai mare flexibilitate în inovare și posibilitatea de a răspunde mai ușor cerințelor de afaceri aflate mereu în schimbare. În plus, suitele facilitează explorarea noilor produse și tehnologii de către utilizatori și oferă acestora o experiență coerentă, fapt ce ușurează semnificativ învățarea și lucrul cu mai multe instrumente Autodesk în cadrul aceluiași proiect. Familia de Suite Autodesk 2012 include:

Autodesk Design Suite 2012 este suita ce combină puterea și flexibilitatea aplicațiilor ce au la bază platforma AutoCAD cu soluțiile intuitive pentru schițare, proiectare conceptuală, prezentare și vizualizare. Cu ajutorul acestei noi suite de produse, arhitecții și designerii pot crea modele convingătoare, pot face schimb de date în toate fazele de proiectare și pot transforma comunicarea vizuală în parte integrantă a procesului de proiectare. Aplicația de bază a Autodesk Design Suite este AutoCAD 2012 căreia i-au fost implementate noi fluxuri extinse de lucru pentru proiectarea conceptuală și documentarea modelului.

foto autodesk design suite

Autodesk Product Design Suite 2012 este o soluție nouă, cuprinzătoare și economică, dezvoltată pentru proiectarea de produse. Suita include cea mai importantă aplicație din portofoliul Autodesk pentru proiectare, vizualizare și simulare în industria mecanică, Autodesk Inventor 2012, program ce oferă noi funcționalități pentru proiectarea produselor durabile.

foto autodesk product design suite

Autodesk Building Design Suite 2012 și Autodesk Infrastructure Design Suite 2012 oferă un set cuprinzător de instrumente dedicate arhitecților, inginerilor și proiectanților și vin în întâmpinarea nevoilor acestora în cadrul tuturor fluxurilor de lucru, de la proiectare, vizualizare și simulare până la documentație și construcție. Autodesk Building Design Suite include aplicațiile Revit 2012, programe software echipate cu instrumente noi de colaborare și de modelare a construcției și suport pentru tehnologia norilor de puncte, prin conectarea directă a scanerelor laser în procesul de modelare BIM. Autodesk Infrastructure Design Suite cuprinde aplicația AutoCAD Civil 3D 2012 ce ajută la accelerarea procesului de proiectare în domeniul transporturilor cu noile instrumente de modelare a drumurilor și adaugă capabilități de analiză a rețelelor de apă pluvială și menajeră.

Autodesk Entertainment Creation Suite 2012 extinde fluxurile de lucru ale aplicațiilor Autodesk 3ds Max sau Autodesk Maya cu instrumente intuitive pentru sculptura și pictura texturilor, animație de caractere în timp real și efecte. 3ds Max 2012 oferă un nou nucleu grafic accelerat, mRigids pentru simulările dinamice corp-rigid în viewport și îmbunătățiri ale sculpturii și picturii. Maya 2012 prezintă îmbunătățiri la viewport oferind efecte full-screen, trasee editabile de mișcare pentru editarea animației în viewport și opțiuni noi de simulare.

foto autodesk Maya

Disponibilitate

Aplicațiile și suitele software Autodesk sunt disponibile în România prin rețeaua de Parteneri Autorizați Autodesk (www.manandmachine.ro/parteneri).
Pentru mai multe informații despre produsele Autodesk vizitați http://romania.autodesk.com; www.autocadlt.ro și www.manandmachine.ro sau contactați Partenerii Autorizați Autodesk.

Despre Autodesk

Autodesk Inc. este lider mondial în dezvoltarea de aplicații software pentru design 2D și 3D, inginerie și divertisment, destinate piețelor de proiectare mecanică, arhitectură, construcții, infrastructură, media și entertainment. Începând cu lansarea software-ului AutoCAD în 1982, Autodesk își dezvoltă în mod constant portofoliul de aplicații, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-și concepe virtual ideile, înainte ca acestea să fie puse în practică. Companiile aflate în topul Fortune 500 precum și cei mai recenți 15 câștigători ai premiului Academiei pentru Cele Mai Bune Efecte Vizuale utilizează soluțiile Autodesk pentru designul, vizualizarea și simularea ideilor și conceptelor, reușind astfel să crească economiile, calitatea produselor dar și să păstreze în secret inovațiile ce le conferă un avantaj competitiv. Pentru informații suplimentare despre Autodesk, vizitați www.autodesk.com.

Despre Man and Machine

Man and Machine Software SE (M+M) este unul dintre cei mai importanți distribuitori de software de proiectare și producție asistată de calculator (CAD/CAM) din Europa, având filiale în Germania, Austria, Elveția, Franța, Italia, Anglia, Belgia, România, Suedia, Polonia dar și în Statele Unite ale Americii, Japonia și zona APAC. Gama de produse oferită de M+M este extrem de variată și cuprinde soluții CAD/CAM cu nivele de preț/performanță diferite pentru cele mai importante industrii (inginerie mecanică, arhitectură, infrastructură). Înființată în anul 1984, compania are sediul central în Wessling, Germania. Pentru mai multe informații despre Man and Machine România, vizitați www.manandmachine.ro.

Share