Infrastructura de reîncărcare – factorul cheie pentru succesul vehiculului electric

Facilităm accesul la energie

Vehiculele electrice (VE) sunt mai economice și ecologice ca mașinile tradiționale, devenind un răspuns ideal la provocările lumii reale de reducere a impactului transportului asupra mediului.

Cu emisii zero de gaze și particule și funcționare extrem de silențioasă, VE oferă o alternativă promițătoare pentru transportul de mâine – sector care, în Franța, în prezent, este responsabil de 28% din consumul de energie și 34% din emisiile de CO2.

Totuși, un număr de factori cheie pentru succes vor condiționa viitorul vehiculului electric iar infrastructura de încărcare este în fruntea listei. Utilizatorii trebuie să aibă acces optim la energie în orice moment și oriunde.

foto schneider electric

O soluție sigură și eficientă marca Schneider Electric

  • Încărcare accelerată, standard, sau cu timp redus;
  • Puncte multiple de încărcare acasă, la servici, în parcări și garaje, în centre comerciale și pe șosele;
  • Siguranță absolută pentru utilizatori și vehiculele acestora;
  • Încărcare optimizată când costurile energiei sunt scăzute sau când este disponibilă energia din surse regenerabile – pentru costuri și impact de mediu scăzute.

foto electric vehicle schneider electric

Soluții reale care să vă mențină pe drum oricând, oriunde

Soluții Schneider Electric de reîncărcare a VE de la producător până la consumator

  • De la furnizorul de electricitate la utilizatorul vehiculului;
  • De la rețeaua inteligentă la priză;
  • De la punctele de încărcare locale și îndepărtate la supravegherea datelor complete privind încărcarea;
  • De la reîncărcare simplă la reîncărcare inteligentă pentru costuri optime ale energiei și opțiuni privind sursa de energie.

Patru motive pentru a alege soluțiile Schneider Electric

Sigur

Stațiile de reîncărcare Schneider Electric™  asigură siguranța utilizatorului grație prizelor inteligente care vor permite începerea încărcării doar atunci când vehiculul este conectat în siguranță. Oferta noastră este conformă și cu standardul IEC 61851-1 și este echipată cu capace ce acoperă contactele de putere când nu sunt utilizate – garantând un nivel înalt de siguranță atât pentru uzul casnic cât și pentru cel comercial.

Inteligent

Stațiile de reîncărcare Schneider Electric oferă management al energiei încorporat, cu caracteristici precum reîncărcare optimizată în funcție de nevoile vehiculului și de puterea disponibilă în rețea. Deoarece acestea pot comunica atât cu vehiculul care se încarcă cât și cu rețeaua, utilizatorii sunt ținuți la curent în privința disponibilității stației și progresului încărcării prin PC sau telefon mobil. Sistemul poate chiar trimite un mesaj către utilizatori atunci când vehiculele sunt încărcate.

Standard

Schneider Electric este o forță motrice în spatele creării unui standard european pentru a permite utilizatorilor să-și încarce VE la același nivel de acces și siguranță în întreaga Europă.

Simplu

Stațiile de reîncărcare Schneider Electric sunt ergonomice și ușor de utilizat. Acestea oferă o interfață simplă, intuitivă pentru utilizatori și sunt concepute să faciliteze exploatarea și întreținerea.

Promovăm mobilitatea multimodală

Transportul urban este în continuă schimbare și vehiculul electric (VE) devine o alegere de top pentru  orășenii ce conduc mai puțin de 20 de kilometri pe zi. Fie că sunteți președinte de companie, reprezentant al administrației locale, director de flotă de vehicule sau proprietar de benzinărie, puteți conta pe Schneider Electric, care vă va ajuta să oferiți soluțiile potrivite pentru transportul în schimbare din prezent. În ecosistemul mobilelor din viitor, VE va fi utilizat împreună cu mijloacele ecologice de transport precum bicicleta, autobuzele, tramvaiele și metroul.

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, va juca un rol major în promovarea VE. Aceasta include punerea la lucru a vastei expertize a Schneider Electirc, în domeniul managementul energiei, în scopul dezvoltării unor soluții de încărcare ușor de utilizat, sigure, disponibile și eficiente energetic.

Schneider Electric are parteneriate  la nivel de grup în scopul dezvoltării infrastructurii cu: Parkeon, Total Belgium, Mondial 2010, EV Alliance etc.

Pentru mai multe informații

• Contactați reprezentantul Schneider Electric

• Vizitați www.schneider-electric.com/electric-vehicle

Share