Funcționare avantajoasă a releului de control easy800 cu aplicații și smartphone

Producătorul diversificat Eaton îmbuntățește utilizarea releului de control easy800, fiind acum mai facilă și mai avantajoasă. Noua aplicație easyRemote pentru sistemul de operare Android (pentru versiunile 2.2-4) permite utilizatorilor afișarea tuturor textelor și funcțiilor releului de control easy800 și operare de la distanță printr-un smartphone standard.

Read more

Bosch își consolidează poziția în România

Grupul Bosch va deschide în 2013 două noi unități de producție în România și va investi până la sfârșitul anului 120 de milioane de euro în fabricile din Blaj și Cluj. În data de 8 iunie a acestui an Bosch va inaugura oficial fabrica din Blaj și va demara producția. Începerea producției pentru centrul din Cluj este planificată pentru trimestrul al patrulea. Bosch și-a propus ca până la sfârșitul anului să angajeze peste 600 de persoane în cele două centre de producție.

Read more

Soluții inteligente Eaton pentru îmbunătățirea fiabilității rețelei

Producătorul industrial diversificat Eaton lansează o versiune automata, testată și aprobată cu succes a blocului de celule fără gaz SF6 (RMU) Xiria. Noul bloc de celule de medie tensiune (MV), 12-24kV, este prevăzut cu o unitate de control de la distanță (RTU), care permite obținerea, prelucrarea, stocarea și transmiterea cu ușurință a datelor din rețea.

Read more

Evaluarea utilizării de surse neconvenționale pentru reducerea consumurilor energetice. Studiu de caz

Clădirile sunt responsabile pentru 40% din totalul consumului de energie în Uniune. Sectorul construcțiilor, în expansiune, va duce la creșterea consumului de energie. Prin urmare, reducerea consumului de energie și utilizarea energiei din surse regenerabile în sectorul clădirilor constituie măsuri importante, necesare pentru reducerea dependenței energetice a Uniunii și a emisiilor de gaze cu efect de seră.

Read more