Schneider Electric creează 40 de posturi noi în România

Schneider Electric, specialist global în managementul energetic, va inaugura în primul semestru al anului 2011 un Centru de relaţii cu clienţii în Bucureţti pentru divizia sa de IT, APC by Scheider Electric. Centrul din România va reuni toate centrele existente de relaţii cu clienţii Schneider Electric din Europa. Astfel, departamentul va răspunde atât telefonic, cât şi electronic solicitărilor venite din partea clienţilor din Europa – Germania, Franţa, Italia, Spania, Portugalia, Olanda, Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, România, Grecia.

Read more

Cuprins revista Electricianul nr.6/2010

Noutăți de la Gewiss
Aparat de măsură multifuncțional pentru instalații electrice, Sonel MPI-502
Easypact – soluția accesibilă pentru realizarea protecției în instalația electrică din distribuția terminală
Soluții Legrand dedicate aplicațiilor electrice din spitale și clinici medicale moderne
ELKO ep – Produsele noi pe 2010
Celule compacte de medie tensiune cu izolație în SF6

Read more

IEAS 2010

Expoziția de echipamente electrice și automatizări, IEAS 2010, s-a încheiat. Evenimentul a adunat peste 80 de companii din domeniu, în cele trei săli ale Palatului Parlamentului: sala Unirii, Take Ionescu și I.C.Brătianu.
IEAS este singurul eveniment tehnic dedicat industriei de echipamente electrice și automatizări din România. Expoziția se adresează atât companiilor din România dar și din străinătate, în fiecare an înregistrând participări din Slovenia, Ungaria, Bulgaria, Grecia dar și Turcia și Italia.
IEAS este un eveniment business to business și este dedicat sectorului de echipamente electrice și automatizări industriale.

Read more

Noul soft CabloCAD – Proiectare în câteva minute!

Cablofil, inventatorul patului pentru cabluri din plasă de oțel, s-a implicat permanent, înca din anul 1972, în dezvoltarea Sistemului Cablofil, ajungând în acest moment să aibă peste 150.000 km de pat instalați în întreaga lume.
Cu peste 73 de produse patentate, Cablofil oferă ușurință și rapiditate în instalare, reducând în acest fel timpii și costurile aferente instalării.

Read more