Electro Sistem – Diversificarea gamei de celule electrice de medie tensiune tip ES02

O noutate a anului 2013 în activitatea companiei este diversificarea gamei de celule electrice de medie tensiune tip ES02. Aceasta se adresează în principal instalațiilor de distribuție a energiei electrice din stațiile de transformare sau punctele de alimentare, dar și din posturile de transformare, având tensiunea nominală de 24kV, curentul nominal de până la 1250A, iar curentul de scurtă durată 25kA/3sec. Unitățile funcționale sunt rezistente la arc electric intern conform standardului SR EN 62271-200:2003.

Read more

Cuprins revista Electricianul nr.4/2010

Noi produse MBS în gama transformatoarelor de curent
Noul cofret electric Mini Pragma – simplu și frumos în același timp
Sisteme pentru comanda și gestiunea iluminatului. Consum optim de energie electrică
Relee de interfață Zelio Slim RSL. Reduceți mărimea dulapurilor și în același timp creșteți fiabilitatea mașinilor
Legrand vă propune soluții avansate pentru eficiența energetică

Read more

Relee de interfaţă Zelio Slim RSL – Reduceţi mărimea dulapurilor şi în acelaşi timp creşteţi fiabilitatea maşinilor

Începând din luna aprilie 2010 Schneider Electric România a lansat gama de relee de interfaţă Zelio Slim RSL, cu lăţimea de 6 mm, 1CO, 6A.
Familia de relee ambroşabile Zelio prezintă caracteristici inovatoare, proiectate în mod special pentru a îndeplini cerinţele celor mai exigente aplicaţii.

Read more

Automatizări INELS de ultimă generație pentru “case inteligente”

În prezent “casa inteligentă“ nu mai este un concept futurist sau un moft. Aceasta a devenit o necesitate, o soluție care-ți oferă confort, securitate și te ajută să petreci mai mult timp cu cei dragi. Datorită acestor aspecte, ELKO EP vine în întâmpinarea dumneavoastră cu numeroase soluții moderne de instalații electrice inteligente. Scopul nostru este de a vă oferi un produs de bună calitate la un preț competitiv.

Read more

Riscuri/pericole determinate de descărcările sub formă de trăsnet (II)

În articol se prezintă unele elemente care fac referire la o serie de măsuri de prevenire pentru controlul riscurilor/pericolelor domestice care se pot genera în cazul descărcărilor sub formă de trăsnet și pentru unele măsuri de prevenire pentru controlul riscurilor/pericolelor altele decât cele domestice.
The work focuses on elements related to a series of prevention measures in order to control the home risks / dangers, in case of lightning along with measures in other situations then for houses.

Read more