APC by Schneider Electric lansează noua gamă de UPS-uri MGE Galaxy 300i

Schneider Electric a lansat pe piața din România gama de UPS-uri MGE Galaxy 300i, o soluție simplă și fiabilă dedicată companiilor mici și mijlocii, clădirilor comerciale și instalațiilor tehnice. Această soluție oferă o protecție sigură împotriva întreruperilor de energie electrică și un sistem robust și ușor de instalat la cel mai bun raport preț-performanță.

UPS-urile Galaxy 300i asigură fiabilitate în alimentarea cu energie electrică a aplicațiilor critice

Galaxy 300i este un produs UPS trifazat care respectă toate cerințele Directivei RoHS (privind limitarea utilizării anumitor substanțe periculoase în echipamente electrice și electronice). UPS-ul înregistrează o rată de eficiență energetică de până la 90,5%, superioară altor sisteme UPS cu caracteristici similare, ceea ce asigură costuri operaționale și de răcire mai scăzute pe termen mediu și lung.

Galaxy 300i
Galaxy 300i

Sistemul UPS utilizează o topologie online cu dublă conversie, care asigură o alimentare cu energie electrică stabilizată și fiabilă. Galaxy 300i este echipat cu un transformator integrat și cu un bypass mecanic intern care garantează un nivel înalt de disponibilitate a alimentării. Aceste caracteristici, combinate cu designul compact și ușurința instalării, răspund tuturor cerințelor clienților aflați în căutarea unui UPS trifazat în gama de putere 10-40kVA.

„Feedback-ul primit de la partenerii și clienții noștri arată că disponibilitatea, fiabilitatea, managementul facil și gradul de siguranță a alimentării cu energie electrică sunt aspectele cheie pe care sistemele UPS trebuie să le asigure pentru companiile mici și mijlocii”, a declarat Mirela Danciu, Vicepreședintele Diviziei IT a Schneider Electric România. “Noul sistem Galaxy 300i a fost conceput pentru a îndeplini aceste cerințe, astfel că UPS-ul este ușor de instalat și de operat, fiind, în același timp, accesibil ca preț. Este ideal pentru utilizatorii finali care achiziționează un UPS trifazat pentru prima dată.”

Utilizatorii au posibilitatea de a monitoriza și administra cererea de energie la nivel local și de la distanță prin intermediul unei interfețe web/SNMP simple și al unui display prietenos, disponibil în 18 limbi.

Pentru o distribuție optimă a energiei electrice, sistemul Galaxy 300i este disponibil atât în versiune tri-trifazată, cât și în versiune cu intrare trifazată – ieșire monofazată. De asemenea, sistemul permite realizarea tuturor operațiilor necesare la instalare și întreținere doar prin față, putând fi astfel instalat în spații înguste.

Share