Zilele Info Schrack Technik 2012

Încă din anul 1999, programul Zilele Info reprezintă un tur de forță al echipei Schrack Technik, în toate orașele în care își desfășoară activitatea. Prezentări de noi game de produse, tendințele în domeniu, programele de sprijinire a clienților, sunt doar câteva dintre temele prezentate de către managerii de produs și directorul de marketing. În 2012, turul a început cu zona Moldovei, în Bacău, și a continuat cu București, Sibiu și Timișoara. Ultimul eveniment a avut loc la Oradea, oraș în care firma și-a început activitatea în 1998.

schrack1

Teme abordate:

  • Tehnică Energetică și Industrială
  • Prezentare webshop și acțiuni de marketing
  • Corpuri și sisteme de iluminat

În cadrul evenimentelor a fost prezentat noul Catalog de Tehnică Energetică și Industrială cu detalierea soluțiilor oferite de Schrack pentru distribuția în bare de cupru.

Pentru gama de iluminat au fost prezentate soluții complexe, cuprinse în 3 cataloage tehnice detaliate, atât pentru iluminatul interior cât și de exterior sau de siguranță.

De asemenea au fost expuse avantajele noului sistem de comenzi online ca și modul de lucru cu acest puternic instrument pe care îl oferă website-ul www.schrack.ro.

Share