YESLY: Smart Home de la Finder

Ce este YESLY?
YESLY este un sistem care vă permite să controlați luminile, rulourile electrice, perdelele, jaluzelele și multe altele într-un mod inteligent, asigurând un mediu con for tabil. YESLY nu necesită renovări invazive și poate fi instalat într-o singură cameră sau în toată casa, în funcție de nevoile dumneavoastră. Sistemul YESLY este versatil, economic, comod, simplu de instalat și utilizat. Sistemul YESLY poate fi gestionat fie de acasă, cu Smartphone-ul sau prin comenzi vocale.

YESLY, oferă confort pentru toată lumea!

Cum funcționează YESLY?
Sistemul dumneavoastră va cuprinde mai multe dispozitive – care comunică prin Bluetooth 4.2 LE – pe care le-ați selectat pe baza nevoilor dumneavoastră individuale de acasă. Cu YESLY aveți opțiuni pentru a controla iluminatul, rulourile electrice și alte dispozitive similare prin Smartphone-ul dumneavoastră, prin butoanele cu fir sau fără fir sau prin vocea proprie. Releul multifuncțional YESLY vă permite să porniți/opriți una sau mai multe lumini, în timp ce dimmerul YESLY permite, de asemenea, reglarea nivelului luminii. Sistemul de acționare YESLY pentru jaluzele permite rulourilor și jaluzelelor să fie controlate în mod inteligent, în timp ce un amplificator Bluetooth poate extinde aria operațională a întregului sistem – făcându-l potrivit pentru o casă mai mare. Și în final, GATEWAY permite controlul de la distanță al sistemului YESLY prin intermediul Google Assistant sau Amazon Alexa.

De ce YESLY?
A alege YESLY inseamnă a alege un sistem 100% MADE IN ITALY care este extrem de fiabil și sigur, cu un accent deosebit pe protecția datelor cu caracter personal.
YESLY este un sistem versatil cu un raport beneficii/cost ridicat – ușor de utilizat, dar și ușor de instalat și configurat. Alegând YESLY adăugați un plus de valoare pentru casa și confortul dumneavoastră.

YESLY Lumini
Cu YESLY puteți gestiona iluminatul din casa dumneavoastră utilizând Smartphone-ul, butoanele wireless sau cu fir ori folosindu-vă doar vocea. Puteți porni sau opri iluminatul, sau ajusta intensitatea luminii pentru fiecare cameră, realizând astfel atmosfera potrivită pentru fiecare ocazie. Și nu vă faceți griji dacă plecați de acasă și uitați să stingeți luminile. Cu Finder GATEWAY nu este nevoie să intrați în panică, deoarece puteți controla complet întregul dumnea voastră sistem YESLY de la distanță.
Ce funcții oferă YESLY pentru sistemul de iluminat al casei dumnea voastră:
• Controlul luminozității;
• Setări temporizare;
• Funcție Soft Start.
YESLY Jaluzele și rulouri electrice
Sistemul YESLY poate juca un rol important în reglarea și menținerea unui mediu confortabil în casă – datorită controlului și gestionării automate a jaluzelelor și rulourilor. Și, cu instalarea actuatorului adecvat, acest control poate fi supravegheat sau inițiat prin utilizarea aplicației Finder YESLY, a butoanelor cu fir, a butoanelor wireless sau cu vocea dumneavoastră – datorită integrării YESLY cu asistenții vocali. Cu funcția de scenarii puteți controla cu ușurință mișcarea oricărui sau a tuturor rulourilor cu o singură comandă.
Ce funcții oferă YESLY pentru jaluzelele și rulourile electrice ale casei dvs:
• Ridicare/Coborâre;
• Control coordonat folosind scenarii.
YESLY Scenarii personalizabile
Cu sistemul YESLY este posibil să creați mai multe scenarii personalizate, bazate pe nevoile, starea de spirit sau obiceiurile dumneavoastră. După configurarea acestor scenarii prin intermediul aplicației Finder Toolbox Plus, acestea pot fi activate atunci când se utilizează smartphone-ul. În acest fel, cu o singură comandă, puteți controla cu ușurință lămpile, luminile și rulourile pentru a forma atmosfera ideală pentru casa dumneavoastră – în orice moment al zilei.
Ce scenarii personalizabile oferă YESLY pentru lămpile, luminile și rulourile electrice ale casei dvs:
• Seară de film;
• Cină Romantică;
• Lectură.
YESLY Aplicații smartphone
Programează și gestionează într-un mod simplu și intuitiv
Finder TOOLBOX PLUS pentru instalare
Instalarea dispozitivelor YESLY este la fel de ușoară ca descărcarea unei aplicații. Finder Toolbox Plus ghidează utilizatorul pas cu pas prin configurația fiecărui dispozitiv YESLY, ceea ce îl face
rapid și intuitiv. Finder Tools plus permite:
• Programarea dispozitivelor;
• Setare funcții;
• Asociere butoane wireless;
• Creare scenarii;
• Distribuirea programului cu utilizat

www.finder.ro

Share