UNITED GRINDING Group: Simpozion internațional de prelucrare a suprafețelor

COMUNICAT DE PRESĂ

„Uniți pentru succesul dvs.” – Simpozionul de prelucrare a suprafețelor 2019

organizator UNITED GRINDING Group, 8-10 mai 2019, Thun Elveția

Producția pe mașini interconectate, învățarea mașinilor în procesul de producție, piesele inteligente: Ce înseamnă toate aceste cuvinte  ? Și, mai important: cât de potrivite sunt pentru utilizarea zilnică  și cum este acest subiect legat de tehnologia de prelucrarea a suprafețelor  cu precizie ? Toate aceste întrebări și altele și mai fascinante vor fi discutate la Grinding Symposium, ce se va desfășura în zilele de 8-10 mai 2019, în orașul Thun din Elveția.

Pentru a patra oară consecutiv,  UNITED GRINDING Group invită experți internaționali din domeniul prelucrării fine a  suprafețelor la acest summit, care va dura peste trei zile în orașul elvețian Thun, ce oferă o splendidă panoramă  a Alpilor Elvețieni.

În 16 forumuri de discuții, cunoscuți experți internaționali vor explica evoluțiile actuale și viitoare în industria de frezare a suprafețelor și industiei de producți a mașinilor de frezat. Vor exista 13 prezentări de cazuri de utilizare reale, în care MÄGERLE, BLOHM, JUNG, STUDER, SCHAUDT, MIKROSA, WALTER și EWAG vor prezenta  cele mai recente soluții hardware și software, inclusiv trei noi produse. Și tehnologiile  cele mai  inovatoare vor fi  expuse în viitorul FutureLAB.

„Suntem foarte fericiti ca prin  Simpozionul de prelucrare a suprafețelor, să oferim oaspeților noștri un forum pentru schimburi de idei cu experți internationali, la nivel de top”, subliniază Stephan Nell, CEO al UNITED GRINDING Group. El promite tuturor participanților „multe experiențe interesante prin această combinație inovativă și eficientă de știință și practică”. Dialogul și networking-ul nu vor fi neglijate datorită programului social plăcut seara.

Simpozionul de prelucrare a suprafețelor  2019 se bucură de o prezență internațională și se prezintă în limbile germană, engleză, franceză și italiană. Puteți găsi informații suplimentare și vă puteți înscrie la eveniment la www.grinding-symposium.com.

Pentru detalii:  United Grinding Group Management AG, Philippe Selot, Tel. +41 31 356 0124,  philippe.selot@grinding.ch

Share