Tridonic introduce deviceCONFIGURATOR

Tridonic introduce deviceCONFIGURATOR

Software pentru configurarea ușoară a corpurilor de iluminat

Cu deviceCONFIGURATOR, Tridonic, furnizor de top de soluții integrate de iluminat, lansează un nou software pentru configurarea ușoară a driverului. Permite clienților să editeze setările driverului, reducând în același timp erorile de programare.

Aplicația poate configura atât drivere din gama PREMIUM cât și pe cele din gama EXCITE de la Tridonic. Software-ul suportă de asemenea, interfața DALI USB și programatorul ready2mains.

Avantajele  deviceCONFIGURATOR

  • Procesede lucru optimizate – deviceCONFIGURATOR permite ca personalul de producție să poată edita ușor și precis setările corecte ale driverului în corpul de Acest lucru permite noului instrument să eficientizeze procesele de configurare în timpul funcționării.
  • Reducereaerorilor – sunt oferite trei funcții de reducere a erorii de suport a deviceCONFIGURATOR: un indicator luminos oferă personalului feedback direct privind starea configurației, permițându-i să verifice modul de În plus, identificarea sigură a driverului este ga- rantată prin scanarea codurilor de bare. DALI oferă de asemenea verificarea opțională a parametrilor setați.
  • Securitate– deviceCONFIGURATOR oferă protecție prin parolă pentru scripturi, împiedicându-le să fie modi- ficate în timpul funcționă Acest lucru oferă un strat suplimentar de protecție pentru configurația corectă.

DeviceCONFIGURATOR poate seta următorii parametri, printre altele: curent, coridorFUNCTION,

chronoSTEP, valoare constantă a luminii, nivel DC pentru iluminare de urgență, GTIN sau numărul de elemente ale corpurilor de iluminat.

„În calitate de parteneri, oferim suport integrat clienților noștri în timpul configurării și punerii în funcțiune a soluțiilor de iluminat. De acum, deviceCONFIGURATOR este parte a portofoliului nostru de servicii. Aplicația ajută clienții noștri să programeze eficient și rapid driverele, evitând în același timp erorile”, spune Klaus Mohr, Director de produs de la Tridonic.

Share