TME oferă tehnologia necesară pentru implementări avansate de automatizare industrială și a clădirilor

 Produse noi de la furnizorii cheie Sonoff și DFRobot

 4 aprilie 2022, Łódź, Polonia – Transfer Multisort Elektronik (TME) a anunțat introducerea a două noi produse care vor ajuta clienții să creeze sisteme electronice cu caracteristici și funcționalități de ultimă generație. Cele mai recente două produse vor fi esențiale pentru a contribui la transformarea spațiilor de lucru și de locuit în spații mai inteligente și mai sigure.

În primul rând, este vorba despre întrerupătoarele tactile Sonoff TX. Proiectate pentru a se integra atât în locuințe moderne, cât și în birouri, aceste unități sunt ușor de montat. Pot fi adăugate la sisteme noi sau pot fi adaptate în cele existente. Butoanele iluminate (până la 3 pe fiecare unitate, în funcție de model) arată utilizatorului că acestea au fost activate. De asemenea, pot fi operate prin intermediul dispozitivelor mobile sau prin voce – prin conectarea la Amazon Alexa sau Google Assistant fie printr-o rețea Wi-Fi, fie printr-o infrastructură LAN. Întrerupătoarele tactile sunt disponibile în două formate diferite (86 mm x 86 mm x 35 mm sau 120 mm x 74 mm x 38 mm) și funcționează cu o sursă de alimentare de la 100VAC la 240VAC. Sunt disponibile versiuni de carcase de culoare albă și neagră, pentru a se potrivi cu estetica mediului în care sunt instalate. Informații suplimentare pot fi accesate la: https://www.tme.eu/ro/katalog/automatyka_100124/p,sonoff_1752/?mapped_params=2:1752;2390:1885455

De asemenea, TME a consolidat portofoliul de senzori de gaz DFRobot pe care îl stochează. Acești senzori precalibrați sunt livrați în kit, cu un modul de bază însoțit de cablare. Cablul permite conectarea la orice placă de microcontroler – inclusiv modelele ESP32, Raspberry Pi și Arduino. Comunicarea cu elementul senzor se poate realiza prin intermediul a trei opțiuni de interfață diferite. Acestea sunt analogice, I2C sau UART. Senzorii de gaz DFRobot sunt optimizați pentru integrarea în echipamente care deservesc o multitudine de aplicații în care calitatea aerului trebuie monitorizată constant din cauza circulației limitate a aerului. Printre locurile în care vor fi utilizate se numără minele, depozitele și fabricile de prelucrare. Se pot selecta versiuni pentru oxigen (O), monoxid de carbon (CO), hidrogen sulfurat (H2S), clor (CL2), amoniac (NH3), dioxid de sulf (SO2), dioxid de azot (NO2), ozon (O3), hidrogen (H2), clorură de hidrogen (HCL), fluorură de hidrogen (HF) și fosfină (PH3). Mai multe detalii despre acești senzori pot fi găsite la adresa: https://www.tme.eu/ro/katalog/?search=DFRobot+gas+sensor+&s_field=1000011&s_order=desc

 

După cum afirmă Adam Kuczyński, co-fondator și director de dezvoltare a afacerilor la TME, „În prezent, se cer niveluri mai mari de automatizare atât în context casnic, cât și industrial. Prin monitorizarea de înaltă precizie a aerului și tehnologiile sofisticate de interfață cu utilizatorul pe care TME le poate oferi, contribuim la îmbunătățirea acestor medii.”

Piesele pot fi comandate de pe site-ul TME pentru livrare imediată în întreaga lume sau de la echipa specializată, tme@tme.ro sau +40 356467401.

##

Despre Transfer Multisort Elektronik

Transfer Multisort Elektronik (TME) este unul dintre distribuitorii de componente electronice, electromecanice, de automatizare industrială, precum și de echipamente pentru locul de muncă, cu cea mai rapidă creștere la nivel mondial.

Compania are peste 1.000 de angajați la sediul central din Polonia și în filialele din alte țări. TME aprovizionează mii de companii din 150 de țări și trimite 5.000 de pachete pe zi.

  • 200 de producători în ofertă
  • 000 de produse în ofertă
  • 11 filiale în străinătate
  • 22 de limbi, cu un serviciu clienți care vorbește 22 de limbi
  • 26 de limbi acceptate pe site-ul web disponibil în 26 de versiuni lingvistice diferite

Pentru mai multe informații, vizitați: https://www.tme.eu.

 

Share