TECH-CON va distribui produsele HIMEL

Joi, 17 octombrie a.c., în prezența domnilor Yoav Weinstein – CEO Tech-Con Group și Gerard Sandere – Vice President Global Operation Zone Schneider Electric, a fost anunțată lansarea parteneriatului de distribuție dintre distribuitorul regional Tech-Con Group și producătorul Himel. La eveniment au fost invitați clienți și parteneri ai firmei Tech-Con din România.

Himel 2
Aspecte de la Conferinta de Presa

Au fost prezenți reprezentanți ai Tech-Con România ca și din Serbia și Ungaria.

Tech-Con Group este o firmă de distribuție pentru mai multe mărci de echipamente industriale din sfera acționărilor și automatizărilor. Printre cele peste 40 de companii pe care Tech-Con le reprezintă în Romania se numără: Camozzi Spa – Italia, Eaton – USA, Enidine – USA, Igus – Germania, Item Gmbh – Germania, MAC Valves – USA, Fairchild -USA, Manuli – Italia, Nouva Fima – Italia, THK Ltd. – Japonia, Rollon, LS Industrial System – Korea, Himel. Tech-Con Group are filiale în mai multe țări est-europene printre care și în România iar recent a încheiat un parteneriat pentru distribuția produselor firmei Himel în toate țările acoperite de rețeaua sa de distribuție (România, Cehia, Ungaria și Serbia.). Activitatea firmei Tech-Con Industry este structurată pe cinci departamente: Pneumatic, Hidraulic, Electric, Construcții de mașini, Transmisii & Process Control.

TECH-CON Industry oferă din stoc sau la comandă aparatură electrică pneumatică, hidraulică, cilindri pneumatici și hidraulici, furtunuri de presiune, pompe și motoare hidraulice, fitinguri, profile din aluminiu, amortizoare de șoc industriale, șuruburi cu bile.

Practic, Himel va înlocui în portofoliul Tech-Con marca Chint, distribuită până acum.

Himel este o marcă de echipamente de joasă tensiune destinată aplicațiilor necritice, așa cum s-a afirmat de către cei prezenți la lansarea parteneriatului dintre distribuitorul Tech Con și Himel. Produsele Himel sunt fabricate în China iar firma este un joint-venture între Schneider și firma chineză DELIXI Electric.

Produsele Himel se situează în segmentul doi al pieței de profil și, de aceea, Schneider, ce se situează în segmentul premium, nu este concurat. De altfel, așa cum spuneau și reprezentanții Schneider, firma franceză nu va folosi tehnologie de vârf, așa cum este cea de la gama Acti9, lansata de Schneider acum 2 ani, pentru a o îngloba în produsele Himel iar parametrii funcționali și caracteristicile produselor Himel sunt bine precizate și fac diferența dintre Schneider și Himel. Produsele HIMEL dispun de toate certificările europene necesare intrării pe piața europeană și sunt acceptate în România de către ELECTRICA.

Share