Murrelektronik prezintă: Flexibil, eficient, de încredere – Emparro20-Pro

Comunicat de presă Murrelektronik

Flexibil, eficient, de încredere – Emparro20-Pro

Murrelektronik prezintă prin Emparro20-Pro un bloc de alimentare în regim de comutație cu tipul de protecție IP20 cu opțiune IO-Link.

Blocul de alimentare în regim de comutație Emparro20-Pro, un proiect propriu al Murrelektronik, este dotat cu un IO-Link-Adapter care se livrează separat. IO-Link permite utilizatorilor acces de la distanță, de exemplu setarea tensiunii de ieșire, diagnosticarea blocului de alimentare în regim de comutație, precum și blocarea elementelor de comandă pentru a preveni reajustarea neautorizată a tensiunii de ieșire.

Cu dimensiunile sale de 50 x 123 x 138 milimetri, Emparro20-Pro este cu mai mult de 40 la sută mai îngust, precum și în general mult mai mic și mai avantajos din punct de vedere al spațiului decât modelul anterior. Blocul de alimentare în regim de comutație se montează complet fără unelte prin șină de montaj. Acest lucru simplifică instalarea la client, economisește timp și resurse. Opțional, este posibilă și montarea prin înșurubare.

Prin modul paralel se pot opera în paralel mai multe dispozitive. În timp ce în trecut utilizatorii trebuiau să agreeze tensiunea printr-un potențiometru, acest lucru poate fi setat cu Emparro20-Pro prin butoane. Tensiunea de ieșire (output) se adaptează prin butoanele + și – între 22 și 28 V c.c. Prin IO-Link sau o combinație de taste la dispozitiv se blochează butoanele. Prin aceasta se exclude o reajustare nedorită a tensiunii de ieșire.

Emparro20-Pro are un grad de acționare de peste 95 la sută. Prin acest grad de acționare ridicat sunt reduse costurile operaționale la minim. De asemenea, panourile de comandă sunt încălzite parțial prin căldura redusă, ceea ce duce la reducerea climatizării în dulapul electric. Emparro20-Pro oferă deci numeroase posibilități de economisire. Durata de viață se majorează, iar fiabilitatea crește. Prin categoria III de supratensiune, Emparro20-Pro este imun la supratensiuni.

Prin diagnosticarea preventivă, utilizatorii pot să urmărească în orice moment durata de viață a Emparro20-Pro. Funcția arată când blocul de alimentare în regim de comutație se apropie de finalul ciclului de viață al produsului. În acest sens, sunt urmăriți diverși parametri: temperatura din cadrul blocului de alimentare în regim de comutație, precum și o supraîncărcare permanentă de mai mult de 120 la sută. În cazul în care este atinsă durata de viață calculată statistic, acest lucru este semnalizat printr-un contact liber de potențial. Blocul de alimentare în regim de comutație funcționează fără limitări în continuare, însă riscul pentru o defecțiune crește. Clienții trebuie să consemneze acest lucru la service. Astfel pot fi evitate perioadele de inactivitate, și de asemenea poate fi majorată disponibilitatea utilajului și productivitatea.

Prin funcția Power Boost, Emparro20-Pro livrează pentru cinci secunde 150 de procente mai multă energie (30 A la 20-A-sursă de alimentare). În cazul în care sursa de alimentare este solicitată într-un procent mai mare de 90 la sută, acest lucru este semnalizat prin LED-ul intermitent „OK/ALARM“.

Prezentarea generală a imaginilor:

Captură: Blocul de alimentare în regim de comutație Emparro20-Pro de la Murrelektronik are un grad de acționare de mai mult de 95 la sută și poate fi dotat, opțional, cu un IO-Link-Adapter.

 Imagine: Murrelektronik GmbH

 

Murrelektronik GmbH                          Telefon +43 1 7064525-0 | Fax +43 1 7064525-300

Concorde Business Park D2/11               www.murrelektronik.ro

A-2320 Schwechat                              mail@murrelektronik.at

 

 

Share