Tablouri electrice de distribuție de joasă tensiune SIVACON S4

SIVACON S4 sunt tablouri electrice de distribuție de joasă tensiune testate, conform IEC 60439-1, EN 60439-1, care sunt utilizate în alimentarea cu energie electrică a clădirilor administrative, a clădirilor industriale și comerciale, precum și a clădirilor publice, cum ar fi școlile și spitalele.

Pe lângă un catalog de selecție, un software de configurare, manual de montare, instrucțiuni de montare și asistență tehnică, Sivacon S4 stabilește cele mai înalte standarde în ceea ce privește proiectarea, siguranța și eficiența. Acest lucru implică pentru utilizator o serie de avantaje care vor genera economii subastanțiale.
Tablourile de distribuție a energiei de joasă tensiune SIVACON S4 sunt foarte sigure și fiabile. SIVACON S4 are un principiu modular de proiectare.
Folosind ansambluri standardizate, produse în serie, care reflectă cerințele clădirilor și datorită marii oportunități de a combina tehnologia modulului SIVACON S4, toate nevoile posibile pot fi satisfăcute pentru a avea un efect optim în zona distribuției de energie de joasă tensiune. Sistemul de bare principal al Sivacon S4 este un sistem potrivit pentru curent nominal până la 4000 A.
Este potrivit pentru configurații de rețea TN-C, TN-S, IT și TT. Există diferite tablouri electrice pentru a atinge gradele de protecție IP30/31, IP40/41 și IP55.
Sivacon S4 dispune de compartimente funcționale separate, cum ar fi compartimentul de instalare a echipamentelor electrice, compartimentul pentru montajul barelor principale de distribuție a curentului electric, compartimentul pentru montajul barelor verticale de distribuție, precum și compartimentul destinat cablurilor de energie electrică.

1. Ramă
2. Soclu frontal
3. Soclu lateral
4. Structură suport
5. Capac superior
6. Perete lateral cu design
7. Ușă sticlă
8. Ramă frontală
9. Plastron lățime 200 mm
10. Plastroane pentru kit-uri
11. Partiții pentru sistemul de bare
12. Partiții pentru bare verticale
13. Bare orizontale
14. Bare verticale necascadate
15. Perete spate
16. Placă de montaj
17. Capac inferior
18. Bare PE

Siguranța este foarte importantă când vine vorba de ușile de acces ale tabloului electric. Balamalele ușilor și sistemelor de blocare au fost riguros testate pentru a îndeplini cerințele și standardele IEC. Pentru dimensionarea tablourilor electrice Sivacon S4 și alegererea componentelor electrcie se utilizează software-ul de configurare Simaris SCF. Beneficiile software-ului Simaris SCF 4.0 sunt:

  • planificarea și configurarea rapidă, ușoară și sigură a sistemelor de distribuție utilizând un singur program software pentru întregul sistem de distribuție;
  • calculul automat al pierderilor de putere;
  • calculul ușor al ofertelor de preț, pregătirea ofertelor și comanda materialelor;
  •  documentație completă a sistemului conform IEC 61439.

Pentru informații în detaliu vă rugăm să accesați pagina noastră web:siemens.com/protection-concept sau accesând interfața Siemens Mall Industry în secțiunea Search: 5SU1 RCBO mall.industry.siemens.com
Siemens România

Share