HELUKABEL®, inovație la cel mai înalt nivel

De-a lungul a peste 40 de ani de activitate în domeniul cablurilor și al accesoriilor de cabluri, HELUKABEL a dezvoltat un know-how în ceea ce privește producția de produse premium, gata să satisfacă și cele mai pretențioase cerințe și să bifeze cu succes toate sarcinile la care au fost supuse și pentru care au fost concepute. Expuse la numeroase teste și încercări, produsele HELUKABEL și-au atins obiectivul, obținând toate certificările în domeniul de utilizare pentru Sistemul audio al echipamentului care au fost destinate.

De la an la an, tehnologia a avansat și HELUKABEL a urmat același trend, oferind cele mai bune soluții ale momentului, totodată având viziune spre viitor. Raportat la provocările ce aveau să apară în majoritatea industriilor, HELUKABEL a dezvoltat unele dintre cele mai dotate centre de producție și inovație, colaborând în permanență cu cei mai buni specialiști din domeniu.
Știm cât de important este pentru partenerii noștri să aibă acces la cele mai inovative produse, care sunt menite să satisfacă atât din punct de vedere tehnic, cât și comercial provocările momentului. Aceste produse au rolul să atingă cu succes obiectivele și așteptările partenerilor noștri de afaceri, oferind o rezistență extremă la solicitări chimice, electrice și mecanice, raze mici de îndoire, un număr mare de cicluri de flexare și o durată de viață remarcabilă.

Mai jos vă prezentăm câteva dintre cele mai recente produse inovative dezvoltate de HELUKABEL:
HELUPOWER® THERMFLEX® 145

Cablurile HELUPOWER® THERMFLEX® 145 sunt ideale pentru aplicații ce necesită o capacitate de transport crescută a curentului și diametre exterioare reduse. Este disponibil în trei versiuni: sub formă de conductor, conductor dublu izolat și conductor dublu izolat cu ecran de protecție electromagnetică. Este utilizat în special pentru conectarea generatoarelor în turbine eoliene, pentru cablarea tablourilor electrice, precum și pentru cablarea internă a stațiilor de încărcare și a pantografelor în domeniul E-Mobility.

BENEFICII:
– Diametrul exterior redus
– Capacitate mare de încărcare a curentului
– Rezistență mecanică ridicată
– Conductivitate termică excelentă a
materialului de izolare
– Fire torsadate cositorite
– Secțiuni: 6 – 400 mm2

 

HELUDATA® EN-50288-7
– Cabluri de instrumentaţie conform EN 50288-7
– Perechi, triade și quaduri; 0,5 – 2,5 mm2
– Patru modele: cu și fără armătură, ecranate individual sau general
– Trei combinații de materiale (miez/manta): PVC/PVC și XLPE/PVC și XLPE/LS0H

HELUDATA® EN-50288-7 FIR RES
– Cablu de instrumentaţie cu comportament la foc îmbunătățit pentru integritatea funcțională
– Fire Resistant acc. to IEC 60331-21
-Cu și fără armătură

HELUDATA® PLTC UL13
– „Omologul UL“ pentru HELUDATA® EN-50288-7
– Două combinații de materiale (miez/manta): PVC/PVC și XLPE/LS0H
– Perechi și triade 18 – 14 AWG

HELUTHERM® PLTC UL 13 / ANSI MC 96.1
– Cablu termocuplu acc. ANSIMC 96.1 cu aprobare pentru PLTC UL 13
– Pentru măsurarea temperaturii
– Două combinații de materiale: PVC/PVC & XLPE/LS0H
– Tipuri: KX; JX; EX; TX

HELUKABEL ROMÂNIA promite să ofere aceeași abordare deschisă și orientată către nevoile partenerilor de afaceri, oferind produse inovatoare de ultimă generație, propune soluții complexe și răspunsuri prompte, se focusează pe rapiditatea livrărilor către clienți, pune la dispoziție training-uri și prezentări de calitate și promite o comunicare și o relaționare  deschisă și transparentă cu partenerii de afaceri.
Vă rugăm să contactați specialiștii noștri pe adresa de e-mail office@helukabel.ro, aceștia fiind pregătiți să satisfacă cerințele dumneavoastră atât din punct de vedere tehnic, cât și comercial.

HELUKABEL ROMÂNIA SRL
Șos. de Centură, nr. 1D / 077040 Com. Chiajna, Jud. Ilfov / România
Tel.: +40.310.69.90.85 Fax: +40.310.69.92.11

Share