STUDIOTECH AUDIOVISUAL ENGINEERING – sisteme complete și securitate vizuală pentru studiouri și vehicule

STUDIOTECH AUDIOVISUAL ENGINEERING

– sisteme complete și securitate vizuală pentru studiouri și vehicule-

Studiotech Belgia câștigă în mod frecvent noi contracte în Africa de Nord pentru livrarea de soluții de difuzare numerică de top atât pentru instituții publice cât și pentru IMM-uri sau multinaționale. Ajutată de cei 25 de ani de experiență și de implantările din Europa, Africa și Australia, această societate integratoare în inginerie audiovizuală lucrează cu furnizori de mare calitate și oferă o mare flexibilitate clienților săi. Securitatea electrică predomină puternic în dezvoltarea având ca destinație piața africană. Cum a gasit însă Studiotech soluții fiabile și parteneri pe măsură?

Drum trasat în Africa de Nord

Când a creat Studiotech Belgia, în 1990, Rudolf Mecs a pariat asupra potențialului Africii de Nord și nevoilor în infrastructura audiovizuală. Prin intermediul saloanelor specializate, această intuiție s-a dovedit corectă pentru că astăzi societatea contabilizează mai mult de 1250 de instalații la activul său, atât în Belgia cât și în Africa de Nord. Posturi de televiziune (Maroc, Benin, Mali, Niger, Libia si altele) apelează la Studiotech pentru a concepe și instala sisteme audiovizuale complete, fixe și mobile și pentru a le forma personalul utilizator al acestora. Odată cu dezvoltarea unui nou vehicul utilitar, conceput de Angelino Filipelli, responsabil tehnic Studiotech Belgia, Rudolf Mecs urmărește o nouă oportunitate comercială în Guineea.

Model de dinamism și soluții de înalt nivel

Chiar dacă la prima vedere nu pare evident, toată infrastructura este gândită și analizată. Pe baza unui camion Iveco Daily de aproape 7 metri lungime, Angelino Filipelli a realizat integrarea unui grup electrogen și branșarea sigură, conform exigențelor întâlnite la fața locului. Cu ajutorul unor filtre și grile de ventilație, grupul este protejat de praf. O sondă și o protecție a acoperișului contribuie la reglarea temperaturii în interiorul vehiculului, chiar sub un soare torid. Vehiculele de energie permit racordarea posturilor TV și radio în deplină siguranță grație a patru prelungitoare pe cadru independente, poziționate la spatele camionului.

Branșare controlată

Specialist al puterilor mari și al condițiilor de exploatare extreme, MARECHAL ELECTRIC a fost ales de Studiotech pentru flexibilitatea soluțiilor sale, compactitatea dulapurilor rezultate și ușurința de branșare. Echipele formate pe șantier de Studiotech au înțeles imediat interesul utilizării sistemului cu întrerupător direct integrat în priză, sistemul DECONTACTORTM al lui MARECHAL ELECTRIC. DECONTACTORTM securizează intervențiile și suportă numeroase cicluri de manevre fără pierderea performanței. Alt avantaj al prizei electrice DS3 MARECHAL® 50A: flexibilitatea sa, soluția putând fi reexploatată pe alte camioane sau vehicule mobile.

Modularitate și versatilitate

Priza de curent DS3 posedă numeroase configurații de montaj ce permit clientului Studiotech să securizeze instalațiile atât asupra prelungitoarelor de cablu cât și asupra dulapurilor electrice sau ploturilor de alimentare mobilă. Cu o securitate integrată de rupere instantanee, priza Marechal își permite să existe astăzi prin ea însăși, fără întrerupător-secționer. Ea câștigă astfel în compactitate pentru a se insera în compartimentele dedicate dulapurilor de pe partea laterală a camionului.

Marechal Electric                                   Studiotech sa-nv
Sediu Social:                                           Houtweg 7, B-1130 Bruxelles
5, avenue de Presles                              Activitate: inginerie, distribuție,
F-94417 Saint Maurice Cedex             instalare, punere în funcțiune,
Uzina: 2 rue Denis Papin –                 servicii după vânzare pentru
Z.I. de la Maine                                      echipamente audiovizuale
F-76150 Maromme                               profesioniste și broadcast.
info.de@marechal.com                        Proiecte la cheie:1250 instalații
www.marechal.com realizate.
Agent Marechal GmbH:                      Implantări: Belgia, Ungaria,
Elva Serv srl                                           Polonia, Franța.
Str. Învingătorilor 35, S3,                   Rețea: Algeria, Maroc, Australia.
030921 București
Mobil:0723954263

Share