VEKA România lansează SOFTLINE 82, sistemul ideal pentru un viitor eficient

București, 21 iunie 2012 – VEKA România, subsidiara locală a VEKA AG, lider mondial de sisteme de profile PVC destinate producției de tâmplărie termoizolantă, anunță lansarea SOFTLINE 82. Noul sistem de profile PVC este creat pentru a putea oferi, în gama de echipare standard, coeficienți de izolare ideali din prisma eficientizării energetice a locuințelor deja existente sau a construcțiilor noi.

Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA Romania

„Suntem foarte mândri de SOFTLINE 82, cea mai nouă si mai performantă soluție de tâmplărie termoizolantă a companiei, grupul VEKA investind în ultimii ani efort, timp și resurse financiare considerabile în dezvoltarea acestei tehnologii. SOFTLINE 82 oferă beneficii majore de izolare termică la o dimensiune a profilului mai redusă, compatibilă cu nevoia de reabilitare termică a clădirilor vechi. Prin reducerea dimensiunilor profilului urmărim atât compatibilitatea cu renovările, cât și tendințele actuale în design. Mai mult decât atât, SOFTLINE 82 a fost creat anticipativ pentru atingerea obiectivelor europene de izolare termică setate pentru anul 2020, este 100% reciclabil și, în plus, conferă tâmplăriei o durată de viață estimată la peste 50 de ani, după aceea, putând fi reciclată de până la 10 ori”, a declarat Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA România.

Disponibil în România începând cu primavara anului 2012, SOFTLINE 82 este vârful de lance al VEKA, fiind platforma pe baza căreia grupul german va dezvolta următoarele sisteme destinate tâmplăriei termoizolante.

Dispus pe o adâncime de 82 mm și având 7 camere de izolare dispuse în toc și 6 camere în cercevea, precum si un sistem eficient de etanșare cu garnitură mediană, SOFTLINE 82 este special conceput pentru a reduce simțitor consumul de energie al imobilului și, în același timp, pentru a oferi un plus de confort locuinței, indiferent de anotimp.

Mai mult, continuând strategia VEKA de furnizare de produse exclusiv din clasa A de calitate, SOFTLINE 82 devine unul dintre cele mai puternice și rezistente sisteme disponibile pe piața din România, permițând realizarea de forme și modele multiple de ferestre și uși, deschideri largi și un plus de luminozitate la interior.

Un alt beneficiu important al soluției VEKA este compatibilitatea cu soluțiile existente de mai mult timp pe piața locală, putând fi prelucrat pe liniile tehnologice existente.

În plus, sistemul SOFTLINE 82 îndeplinește chiar și cerințele restrictive impuse în construcția caselor pasive. În functie de coeficientul de izolare termică al pachetului de sticlă, SOFTLINE 82 poate obține coeficienți remarcabili de termoizolare de până la 0,67 W/m2K.

SOFTLINE 82 este disponibil în aproape 50 de nuanțe, în imitații de lemn sau în folieri metalice care reflectă căldura pe timp de vară, pe ambele fețe, în exterior sau numai la interior. De asemenea, SOFTLINE 82 este unul dintre puținele sisteme de profile PVC ce permite placări cu aluminiu, lărgind astfel posibilitatea de asortare cromatică în orice culoare RAL. Având muchiile ușor rotunjite, această soluție de la VEKA se poate utiliza la realizarea tuturor tipurilor de ferestre și uși clasa A, uzuale sau în tipologii aticipe, inclusiv cele culisante în plan paralel. Sistemul este complet și include toată gama de profile auxiliare.

Share